1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Brother er løsningen til arbejdspladsen
  4. Sikkerhed

Brother er den sikre løsning

Moderne teknologi er forbundet og giver forskellige risici for alle virksomheder. Brother er løsningen til arbejdspladsen og tilbyder sikkerhed på tværs af dit netværk, dine enheder samt dine dokumenter.
Se Brothers business-printere

Gør virksomhedens print sikkert

Printsikkerhed kan være en stor udfordring for virksomheder. Det globale forskningsbureau, Quocirca, afslørede ved vores seneste branchebegivenhed, at:

Kilde: Quocirca Print Security Landscape - Quocirca gennemførte en undersøgelse blandt 531 IT-beslutningstagere i USA, Storbritannien, Frankrig og Tyskland 2022.
Hoved-ikon

61 % af IT-cheferne siger, at det bliver sværere at holde trit med udfordringer og krav til printsikkerhed.

Trekants-ikon

68 % af virksomhederne rapporterer ét eller flere tab af printrelaterede data inden for det seneste år, hvilket fører til en gennemsnitlig omkostning på ca. 5,3 mio. kr. for ét databrud.

Hus-ikon

67 % af IT-beslutningstagerne er bekymrede over sikkerhedsrisikoen ved print i hjemmet.

Sikkerhed som standard

Hos Brother sætter vi printsikkerhed først og tilbyder sikkerhed på tværs af dit netværk, dine enheder og dine dokumenter med en række funktioner, der gør, at data kun kan ses af dem, de er beregnet til.

Printer in a bubble, hacker icon in bubble

Registrering af indtrængen

Mange af vores professionelle enheder har banebrydende software, der konstant overvåger og beskytter mod hacking-trusler.

Printer with document surrounded by bubble

Autentificering og godkendelse

For at sikre, at dokumenter ikke falder i de forkerte hænder, har du mulighed for PIN- og ID-kortbeskyttet print eller bruge Secure Function Lock, som begrænser funktioner til bestemte brugere.

Printer with colourful cubes of ink

Sikre kommunikationsprotokoller

Opret forbindelse, og del dokumenter uden problemer takket være end-to-end-kryptering og portbaseret adgangskontrol.

Brug for mere avancerede sikkerhedsfunktioner til print?

Vi tilbyder også en række avancerede sikkerhedsfunktioner, som kan hjælpe dig med at beskytte din virksomhed og forbedre printsikkerheden yderligere.

Printer on a cabinet against grey brick wall with hexagon shaped shelving, plants, vase

Secure Print+

Et enkelt og effektivt system til sikkert print af fortrolige dokumenter uden installation af yderligere software. Send dine printjobs til en bestemt printer, og dit dokument vil først blive udskrevet efter godkendelse på enheden via en gyldig pinkode eller NFC-kort (Near Field Communication).

Læs mere om Secure Print+
Two floor standing printers side by side, cabinet, files, picture frames

Secure Print Advanced

En enkel og sikker printløsning, der giver dig mulighed for at printe fra enhver enhed på netværket. Dokumenter printes kun efter godkendelse på en printer på dit netværk via en pinkode eller NFC-kort (Near Field Communication). Løsningen er brugervenlig og beskytter dine dokumenter.

Læs mere om Secure Print Advanced
Line up of floor standing printers with cloud, spanner, cogs, padlock banners

Problemfri integration

Kompatible softwareløsninger gør arbejdsdagen lettere

Brother har indgået partnerskaber med en række software-leverandører for at sikre, at print er en problemfri og effektiv del af din arbejdsdag. Vores løsninger kan tilpasses og sikrer dig det bedste inden for print. De omfatter:

 
  • Kofax ControlSuite
  • PaperCut
  • Everyone Print

Læs om vores printsoftware-partnere

Er du interesseret i vores business-printere?