1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Brother er løsningen til arbejdspladsen

Brother er løsningen til arbejdspladsen

Brother-printløsninger kan skræddersys til din virksomhed, uanset arbejdsmiljø.

Vælg mellem et udvalg af maskiner og services, der kan imødekomme dine behov for print, scan og kopi, sikkert og effektivt. Brother er "at your side" med innovative maskiner, fleksible løsninger, forskelligt tilbehør og førsteklasses support.

Se vores business-printere

Optimér dine arbejdsgange

Giv dine medarbejdere adgang til sikre og effektive løsninger, uanset hvor de sidder, eller hvor de arbejder.
Vi har designet sikre, omkostningseffektive maskiner, hvoraf flere er Svanemærkede, der kan holde trit med krævende arbejdspladser.

Lås-ikon

Sikkerhed

 

Blåt ikon

Omkostningseffektivitet

 

Genbrugsikon

Miljøfokus

 

Printer on cabinet with bubble and hacker icon in air

Sikkerhed

Beskyt din virksomhed

Moderne teknologi er forbundet og giver forskellige risici for alle virksomheder. Vores printere, scannere, opgraderinger og services sørger for at beskytte dit netværk, dine maskiner og dine dokumenter. Vores sikkerhedsløsninger til print og scan omfatter:

  • Netværkssikkerhed
  • Enhedssikkerhed
  • Dokumentsikkerhed

Læs mere om Brothers sikre løsninger

Two men and three women sat around a table, laptop, plants, documents

Omkostningseffektivitet

Øg produktiviteten, og kontrollér dine omkostninger

Vi kan hjælpe dig med at optimere hele din print-infrastruktur, så du får overblik over dit forbrug og dine omkostninger.

Brother-løsninger omfatter:

  • Managed Print Service (MPS) - forbedrer din printoplevelse med automatisk bestilling og levering af blækpatroner eller toner samt overvågning og rapportering af printadfærd. MPS giver dig kontrollen, og sikrer dig muligheden for at skabe et printmiljø, der er strømlinet og fleksibelt.
  • Optimeret printerflåde - sikrer, at du har de rigtige printere på det rigtige sted for at optimere brugervenligheden og effektiviteten. Sammen tilpasser vi en løsning, der er optimal for din virksomhed og som passer til dine behov. Hermed undgår du unødige investeringer i maskiner eller funktioner.

Læs mere om omkostningseffektivitet

Three toner cartidges in mid-air in a recycling symbol with a background of trees

Miljøfokus

Genbrug af materialer uden spild

Virksomheder overalt bliver opfordret til at have mere miljøfokus. Brother har f.eks. mange printere med Svanemærket. Vi tilbyder printere, der kan være en del af løsningen. At mindske den negative påvirkning af vores planet er en grundlæggende del af det, vi gør, lige fra udvikling af effektive og holdbare produkter til genbrug og genanvendelse af alle vores tonere - uden at sende affald på lossepladsen. Sammen med vores partnere og kunder fortsætter vi på vores vej mod en mere bæredygtig og CO2-neutral fremtid.

Vores løsninger omfatter:

  • Printteknologi med miljøfokus
  • Vedligeholdelse og reparationer
  • Eco-tilstand

Læs mere om Brothers miljøinitiativer

Læs vores blogs

Læs mere om, hvordan virksomheder kan forblive produktive samt øge sikkerheden.

Secure-information-new-normal

Håndtering af IT-sikkerheden i "den nye normal"

Efter 2020 har IT-sikkerheden i virksomheder ændret sig. Antallet af medarbejdere, der enten praktiserer hybridarbejde eller arbejder hjemmefra på fuld tid, er blevet fordoblet. Men hvordan følger IT-sikkerheden med udviklingen?

Læs bloggen
Series of wind turbines on a green hill with blue sky and clouds

Standardisering af IT-indkøb i en verden med fjernarbejde

Den måde, vi arbejder på, har ændret sig markant de seneste to år. Den digitale transformation er blevet fremskyndet, og nye arbejdsmetoder er blevet indført, så vi nu navigerer i et helt nyt landskab.

Læs bloggen
Series of wind turbines on a green hill with blue sky and clouds

Brothers CSR- og velgørenhedsaktiviteter: "at your side" i praksis

Hos Brother er det vigtigt at opbygge partnerskaber med de samfund, vi indgår i. Med hundredvis af aktiviteter inden for CSR på tværs af Europa, understreger den stadig voksende liste over initiativer af vores engagement.

Læs bloggen