1. Hjem Brother
  2. Printere
  3. Mobile printere
  4. Mobile printere og labelmaskiner til sundhedsvæsenet

Fordele for de ansatte i sundhedsvæsenet

Forøg produktiviteten hos de ansatte i sundhedsvæsenet med en mobil printløsning, der er let at integrere med allerede eksisterende systemer i sundhedsvæsenet og en bred vifte af værtsenheder.
Oprethold et sikkert workflow ved patientidentifikationen for at sikre, at den rigtige behandling udført samt at den rigtige medicin bliver tildelt.
Minimér chancen for fejl ved at printe letlæselige labels og patientrapporter, i stedet for håndskrevne informationer.
Plejere kan maksimere deres arbejdsrum ved at bruge en kompakt printløsning til skrivebordet.
Vores printere kan anvende en bred vifte af størrelser og labeltyper inkl. ikke-klæbende papir.
Tilføj valgfrit tilbehør til at hjælpe med at strømline sundhedsvæsenets workflow.

Positive vedrørende patientsikkerhed

Brother forstår udfordringerne i sundhedsvæsenet og forsøger hele tiden at udviklee nye printteknologier for at hjælpe med at forbedre kvaliteten og effektiviteten. 

Det er afgørende for medarbejderne i sundhedsvæsenet at være mobile og vigtigst af alt, at undgå fejl i deres daglige arbejde. Et krævende arbejde forudsætter teknologi af høj standard.

Brother har designet en bred vifte af mobile printere, skrivebordsprintere og mobile A4-dokumentprintere, der er skræddersyede til det behov, som medarbejderne i sundhedsvæsenet har. De byder desuden på en bred vifte af tilbehør, der kan hjælpe med at optimere arbejdet, så patienterne bliver sikret mod kliniske fejl.

 

Løsninger til sundhedsvæsenet - på engelsk