1. Hjem Brother
  2. Support
  3. Sådan printer man A3-dokumenter på A4-papir
Printer med papir

Sådan printer man A3-dokumenter på A4-papir

Nedskalering af et dokument til et andet format kan godt være lidt besværligt. Så hvad gør man, hvis man har et A3-dokument, der skal printes i A4-format?

Nedskalering af et dokument til et andet format kan godt være lidt besværligt. Så hvad gør man, hvis man har et A3-dokument, der skal printes i A4-format?

Nedskalering af dokumenter, så de printes i den rigtige størrelse, har tidligere været ret besværligt og har medført et stort spild af ressourcer.

Skalering til et andet printformat har tidligere været kontormedarbejdernes værste mareridt, og det har forsinket masser af printjobs. Nu spørger vi: Er der en nem metode til at nedskalere A3-dokumenter til print på A4-papir?

Kan man printe A3-dokumenter på A4-papir?

Den gode nyhed er, at ja, der findes nu en nem metode til at nedskalere print fra A3 til A4. Mange nyere, professionelle printere vil i de fleste tilfælde automatisk kunne op- og nedskalere dokumenterne for dig. Hvor man måske før manuelt måtte ændre størrelsen på sit dokument i Word, PowerPoint eller lignende – hvilket kunne være ret besværligt – kan man nu op- eller nedskalere dokumentet som et led i printprocessen.

De fleste moderne printere kan automatisk skalere dine printede dokumenter efter ønske og behov. Og selvom det måske ikke kan lade sig gøre automatisk, er det stadig nemt at printe A3-dokumenter på A4-papir.

Hvordan printer man et A3-dokument på A4-papir?

Før du sender et dokument til print, vælger du blot det papirformat, du ønsker at printe på, i menuen. Hvis du ønsker at nedskalere et dokument fra A3 til A4, markerer du feltet ”Formindsk til udskriftsområde”, før du klikker ”Udskriv”. Dermed instrueres printeren i at skalere indholdet ned til det valgte papirformat uanset størrelsen af originalfilen. Det var det!

Det er lige så nemt, når du skal scanne eller kopiere fysiske dokumenter. Hvis et fysisk A3-dokument skal nedskaleres til A4, klarer din professionelle Brother-printer også nemt det. Hvis din printer har en A3-scanner eller en automatisk dokumentføder, kan du nedskalere dine dokumenter til A4-format.

Læg blot A3-dokumentet i printeren, og vælg, hvor mange kopier du ønsker. Før du sætter kopieringen af dokumentet i gang, skal du på printerens touchscreen vælge ”Indstillinger” og derefter ”Opskalér/nedskalér”. Tryk på ”Nedskalér”, hvorefter du kan vælge det format, du ønsker. I dette tilfælde ønsker du at nedskalere fra A3 til A4.

Så nemt er det! Hvis du har et A3-dokument, der skal nedskaleres til en mindre størrelse, kan det nemt scannes eller kopieres i en alt-i-én-printer fra Brother.

Kan jeg printe et A4-dokument i A3-format?

Der er mange gode grunde til at nedskalere A3-dokumenter til A4-format. På samme måde kan det give rigtig god mening at skalere et dokument op. Heldigvis giver den nyeste printsoftware mulighed for at skalere dokumenter både op og ned i størrelse. Følg blot præcis de samme trin som beskrevet ovenfor, uanset om du skal skalere op eller ned.

Automatisk skalering af dokumenter er bare én måde, hvorpå vores nyeste serie af professionelle printere er med at gøre livet nemmere for dig.

Vi er altid "at your side", og vi hjælper gerne med at finde den perfekte printer til netop dine behov.

Mere fra "How to" - Printere

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen