1. Hjem Brother
  2. Support
  3. "How to"-guides og gode råd til Brother-produkter
  4. Få mest muligt ud af din printer med Brother Mobile Connect-appen
Brother Mobile Connect App open on smartphone on lime green gradient background

Få mest muligt ud af din printer med Brother Mobile Connect-appen

Her er en bedre måde at håndtere dit print på. Sådan installerer og bruger du Brother Mobile Connect-appen.

Når du skal bruge din printer, er det næsten altid til en opgave, der haster.

Derfor er det også et stort problem, når man opdager, at man er løbet tør for blæk eller toner, lige når man har allermest brug for det. Men det behøver heldigvis ikke være noget problem. I dette blog-indlæg forklarer vi, hvordan du kan bruge  Brother Mobile Connect-appen for at få mest muligt ud af din printer og opnå fordele som:

  • At modtage specialtilbud, når du løber tør for forsyninger
  • Print på farten
  • Statusrapporter for din printer
  • Overblik over din printhistorik

Du opnår – kort sagt – en bedre måde at printe og administrere din printer på. Se her, hvordan du installerer og bruger appen.

>> Sådan downloader du Brother Mobile Connect-appen

>> Sådan bestiller du flere blækpatroner

>> Sådan opnår du øget kontrol

>> Sådan opnår du større besparelser

Sådan downloader du Brother Mobile Connect-appen

Brother Mobile Connect-appen kan downloades i App Store og Google Play. Men hvis du frygter komplekse opsætningsprocesser og ikke ved, hvordan du skal bruge appen til din Brother-printer, så bare rolig.  Vi har udarbejdet enkle instruktioner til både  Apple og Android der ligger tilgængelige online. 

Ikke alene er opsætningen enkel; grænsefladen er også brugervenlig og matcher din printer – så der er ingen spildtid med at lære ny teknologi.
 
How to download the Brother Mobile Connect App

Sådan bestiller du flere blækpatroner

Det er frustrerende, når printeren løber tør for blæk eller toner, og man først opdager det, når man skal printe et vigtigt dokument. Uanset om du skal scanne og printe en fødselsattest, et skoleprojekt eller en vigtig forretningsrapport, er der aldrig noget godt tidspunkt at løbe tør for blæk på.

Her er Brother Connect-appen et superenkelt værktøj, der giver dig nyttige notifikationer og holder dig opdateret om dit blæk- og tonerniveau. Den enkle bestillingsproces gør det muligt for dig at få nye forsyninger når som helst og hvor som helst, og du kan endda få specialtilbud på originale Brother-produkter.

Og med skræddersyede opdateringer behøver du ikke at bekymre dig om at bestille de forkerte produkter.

Så kan du til enhver tid tjekke blæk- eller tonerniveauet, og samtidig får du også besked, når niveauet er lavt. Desuden har du mulighed for at købe mere af det helt rigtige produkt (når som helst, hvor som helst) eller få det leveret til døren uden at løfte en finger.

Check ink and toner levels directly from the Brother Mobile Connect App
Order the supplies you need directly from the Brother Mobile Connect App

Sådan opretter du trådløs forbindelse til din smartphone

Den superenkle opsætning af Brother Mobile Connect-appen betyder, at du har friheden til at printe dokumenter og billeder hvor som helst og lynhurtigt. Du opnår også den ekstra fleksibilitet, at du kan scanne filer direkte fra din smartphone..

Sådan printer du med Mobile Connect

Det er hurtigt og nemt at printe med Mobile Connect-appen. Den intuitive brugerflade gør det muligt at printe både dokumenter og fotos. or photos.

Du kan eksempelvis printe billeder direkte fra biblioteket på din smartphones eller fra et cloud-lager. Indstillingerne for fotoprint er fastlagt på forhånd, men de kan ændres i appen. Herefter er det bare at trykke på ”Print”.

Og det er lige så nemt at printe dokumenter. Du finder blot det dokument, du vil printe, på din smartphone. Mobile Connect vælger automatisk de bedste indstillinger for det pågældende dokument, så du skal bare klikke på ”Print”, og det var dét.

How to print with the Brother Mobile Connect App

Sådan scanner du med Mobile Connect

Når du skal scanne en fil, vælger du blot ikonet ”Scan” på brugerfladen. Herefter vælger du dokumentstørrelse og farveindstilling.

Du har nu mulighed for at tilføje flere sider, vælge PDF eller JPEG afhængigt af den filtype, du scanner, og omdøbe dokumentet.

En anden fordel ved at bruge Mobile Connect-appen til at scanne med er, at du kan se din komplette scannehistorik og dermed nemt kan hente tidligere dokumenter.

How to scan with the Brother Mobile Connect App

Sådan opnår du flere besparelser

Når du har tilsluttet din telefon trådløst til din printer ved hjælp af Mobile Connect-appen, opnår du straks en masse fordele.

Tilmeld dig push-notifikationer for at få opdateringer om dit blæk- og tonerniveau samt andre vedligeholdelsesadvarsler.

Når du har aktiveret notifikationer, vil du få tilbud om eksklusive rabatter i disse top-up-beskeder.

Få Mobile Connect "at your side"  i dag

Få mest muligt ud af din Brother-printer allerede i dag. Oplev friheden ved at kunne printe hvor som helst, automatisk at få leveret nye forbrugsstoffer og at administrere dit abonnement – alt sammen via samme app.

 

Få adgang til mange smarte funktioner med Brother Mobile Connect-appen.

Mere fra "How to" - Generelt

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen