1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Et tilbageblik på 2016

Et tilbageblik på 2016 der viser, at Brother mener det alvorligt

Det har været et bemærkelsesværdigt godt år for Brother. Vi har både introduceret en lang række innovative produkter på det Paneuropæiske marked og modtaget en hel stribe eftertragtede priser.

I 2016 har vi styrket vores europæiske produktsortiment betragteligt med teknologi, der viser, at vi mener det alvorligt.

Førende laser- og inkjet-sortimenter

Brother stræber konstant efter at forbedre sine maskiner, så at de kan efterkomme de stigende krav fra den moderne arbejdsplads, lige fra hjemmekontorerne til SMB’erne, og vi har lanceret både laser- og inkjetserier i 2016, der er designet specifikt til disse målgrupper.

  • S/h laser L6000 serien – Består af i alt otte af Brothers ypperste s/h lasermodeller, heraf fire printere og fire alt-i-én-maskiner, skræddersyet til store virksomheder. De er spækket med praktiske funktioner og stordriftsløsninger inklusive Near Field Communication samt Brother Solutions Interface, der gør dem lettere at integrere i eksisterende systemer. Serien er den mest gedigne, pålidelige, sikre og hurtige, der er produceret til dato.
  • Mono Laser L5000 serien – Denne serie, der består af fem printere og to alt-i-én-maskiner, er målrettet SMB’er. De er robuste, stabile og fleksible og tilbyder desuden mobile funktioner, som efterkommer de stigende krav fra den digitaliserede verden, så medarbejderne kan tilgå printerne ved hjælp af deres smartphones og tablets.

 

Bærbar teknologi, der forandrer arbejdspladsen

I 2016 blev vores seneste generation af bærbar teknologi, AiRScouter WD-200B, lanceret på det europæiske marked.  Den er bygget med kompatibilitet for øje og tilsluttes hurtigt og let til en bred vifte af enheder, som for eksempel pc’er, tablets og smartphones, via HDMI-opkobling.

  • Den kan arbejde med fjernstyret kamerateknologi, som eksempelvis et dronekamera, for at vise brugerne forskellige perspektiver under arbejdet.
  • Sikkerhedsfolk kan overvåge to lokationer samtidigt med adgang til kamera-feeds via headsettet, når de er ude på patrulje.

Et enestående år for priser og anerkendelser

I 2016 har vi modtaget en masse prestigefyldte priser, der anerkender vores innovative forskning og udvikling såvel som vores maskiners strømlinede og elegante design.

  • Buyers Lab (BLI) Summer Pick awards - Teknologiens svar på Oscar-uddelingen, og nogle af de sværeste at opnå i branchen. Denne sommer modtog vi seks priser for vores s/h laserprintere, alt-i-en printere og scannere.
  • iF Design Awards - For 9. år i træk modtog vi IF Design priser, denne gang for fremragende designkvalitet på vores laser-, labelprinter- og løsnings-serier. Disse priser bringer os op på imponerende 55 IF Design-priser - i alt.

 

Ved at anvende den seneste teknologi til at levere robuste, sikre og mobile kvalitetsprintløsninger, har Brother flyttet grænser i 2016. Vores nye maskiner er designet til at hjælpe med at sænke de totale omkostninger ved ejerskab – bundlinjen for virksomhedernes investering i printløsningsteknologi. 

Med nye printerserier målrettet forretningssegmentet og en banebrydende maskine inden for labelprintteknologi, der lanceres i 2017, får Brother en stærk start på det nye kalenderår i Europa.

Good-Design-Awards-2016-PR-teaser-image