1. Hjem
 2. Løsninger
 3. Airscouter
airscouter full set new way of working

Åben dine øjne for nye arbejdsmetoder

AiRScouter WD-200B er designet til let at kunne forbindes med eksisterende  workflows, være brugervenlig og give billeder i høj kvalitet.

Nøglefunktioner ved AiRScouter WD-200B inkluderer:
 • HDMI forbindelse med HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) support
 • 720 p opløsning (1280x720 pixels)
 • 30 cm - 5 m fokusering
 • Justérbar hovedbøjle og arm
 • Indbygget Li-ion batteri


airscouter boost efficiency

Optimér produktiviteten på arbejdspladsen

AiRScouter forandrer og optimerer produktiviteten ved fejlfrit at bringe information direkte til brugerens synsfelt, så brugeren kan koncentrere sig fuldt ud om sin opgave.

AiRScouter WD-200B er ideel til mange arbejdssituationer:

 • Fjerntliggende assistance
 • Lageropgørelse
 • Træning af kompetencer
 • Sikkerhed
 • Samlebåndsarbejde

  For mere info om AirScouteren, kontakt Brother på salg@brother.dk

Download AirScouter-brochuren for mere information

AiRScouter WD-200B understøtter HDMI-forbindelse, hvilket giver en simpel integration med din ekstisterende teknologi. AirScouter WD-200B er bygget med kapabilitet in mente, og intereres let med en række enheder, som fx PC'er, tablets og smartphones.

Den justérbare hovedbøjle og den fleksible arm sikrer, at AiRScouter WD-200B tilpasses til brugeren for optimal performance. 
Få øjeblikkelig assistance ved at have instruktioner tilgængelige hele tiden i stedet for at stoppe arbejdet for at lede efter manualer. Dette er perfekt til samlebåndsarbejde, hvor hurtighed og præcision er altafgørende faktorer.
Nogle opgaver kræver kommunikation med eksperter fra fjerntliggende steder. Aircouteren giver brugeren mulighed for at dele sit udsyn via en tredjepart aftagelig USB kamera (ikke inkluderet) og mobil netværksenhed eller PC.

Dette er perfekt til vedligeholdelsesarbejde, lageroptælling samt at guide teams igennem komplekse fysiske opgaver i marken.
AiRScouterens LCD-panel og optiske design giver en skarp og klar 720p høj opløsning samtidig med, at brugeren kan justere fokuseringen med en distance på 30 cm til
5 m for at reducere belatningen for øjet.

Se videoer af AirScouteren

AiRScouter WD-300-serien er ideel til droner. Med AiRScouteren, kan du se, hvad dit dronekamera ser uden at fjerne fokus fra kontrol af dronen samt omgivelserne.
AirScouter bliver også modtaget godt hos filmskabere. Ved at anvende Brothers bærbare teknologi får kameraoperatøren en større komfort og fleksibilitet til at opnå billeder, som kan overvåges og optimeres i realtid. 

AiRScouteren kan også bruges til fjerntliggende arbejde, som fx offsite vedligeholdelsesarbejde. Ved at se personalets udsyn kan flere lokationer samarbejde hurtigere og med større præcision.