1. Hjem
  2. Support
  3. SupportCenter
Support Center Header

VI INTRODUCERER BROTHER SUPPORTCENTER

Med Brothers SupportCenter app får du den nyeste supportinformation direkte på din mobile enhed

Brother Support Center

Hvad er SupportCenter?

SupportCenter er en app, som giver dig den nyeste information om support til dit Brother produkt. Den brugervenlige app giver dig adgang til information om opsætning, produktmanualer, FAQ's og fejlfinding. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores supportteam direkte fra app'en.

Support Center Hero

Sådan installerer du

SupportCenter

1. Gå til din app store:

Android: Google Play

iPhone: App Store

2. Søg efter “Brother SupportCenter” og
installér app'en.

Hvad er nøglefunktionerne i SupportCenter?

Produkt ikon

Produktopsætning

Se videoer om produktopsætning eller læs opsætningsvejledningen.

Manual ikon

Manualer

Direkte adgang til produktmanualen til dit produkt.

Spørgsmålstegn

FAQs & fejlfinding

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du læse FAQ's og tips og fejlfinding.

Forbrugsstoffer ikon

Forbrugsstoffer

Her kan du finde mere information om blæk, toner og genbrug af patroner.

kontakt ikon

Kontakt

Der er et link i app'en, som fører dig direkte videre til vores supportteam.

Status ikon

Status/Information

Du kan se netværksstatus, serienummer samt blæk-/tonerbeholdning til dit produkt.

QR-kode

QR kodelæser

Du kan scanne QR og Data Matrix koder til Brother-produkter eller manualer for mere information.

Understøttede operativsystemer og enheder

Android:
Version 4.0 eller senere

iOS: Version 7.0 eller senere

Understøttede Smartphone produkter

• Inkjet Fax
  • Alt-i-én/Multifunktions s/h laserprinter
  • Alt-i-én/Multifunktions farvelaserprinter
  • Alt-i-én/Multifunktions labelprinter
  • Mobile printere
  • Stamp Creator

Nogle funktioner gælder kun for udvalgte produkter. Hvis en funktion ikke er tilgængelig, vil ikoner være markeret i grå.