Brother-tulostivat eivät jätä sinua pulaan

3 metoder til at øge din printers driftssikkerhed

Det siger sig selv, at en professionel virksomhed skal kunne stole 100 % på sit udstyr.

Din bil eller varevogn, værktøj, mobiltelefon og alle forretningens andre vigtige redskaber hjælper dig med at udføre dit arbejde, have tilfredse kunder og sikre, at opgaverne bliver ved at komme ind. Derfor sørger du for, at de altid er opdaterede og i optimal tilstand, så de ikke svigter dig, når du mindst venter det.

Og alligevel er den ydmyge printer, som er lige så vigtig for virksomhedens effektivitet, ofte ikke med i ligningen hvad angår omsorg og opmærksomhed.

Her er nogle få nemme skridt, du bør tage for at sikre, at din printer er lige så effektiv og pålidelig som alt det andet, så du blot skal klikke, printe og glemme alt om det.

1. Gå efter originale produkter
Det gælder særligt for din printer, at det, der kommer ud, svarer til det, der kommer ind, især i forhold til blæk og toner. Uanset hvilket printerbrand du bruger, er originale forbrugsstoffer fra producenten vejen frem. Hvorfor? Fordi de er skabt til jobbet. Originalt blæk og toner giver altid den bedste printkvalitet, og det er nødvendigt til vigtige møder eller kundepræsentationer. Når du bruger forbrugsstoffer, der er skabt til din maskine, reduceres risikoen for skader eller nedbrud og dermed nedetid for maskinen, hvilket bare ikke må ske, når man har en stram deadline.

2. Beskyt dig selv
En god garanti er også en fornuftig måde at sikre, at hvis noget går galt med din printer, bliver problemet klaret hurtigt og ofte gratis. På de fleste nye Brother-maskiner er der mulighed for en udvidet garanti*, hvis man registrerer sin maskine på Brothers hjemmeside senest 60 dage efter købsdatoen. På nogle modeller medfølger desuden 1 eller 3 års on-site SWAP-service. Med denne garanti behøver du ikke bruge værdifuld tid på at prøve at reparere din printer.

3. Det hele samlet

Hvis du ønsker print, som passer sig selv, skal du vælge “All in Box”. Dette helt nye koncept betyder, at du køber din Brother-printer og alt, den skal bruge for at levere tre års problemfri print, på én gang – inklusive tre års garanti*. Hvorfor? Fordi du sparer tid og arbejde med at søge efter leverandører og problemer med at få printeren repareret, hvis noget går galt. Desuden får du en væsentlig besparelse, fordi du køber det hele på én gang.

*Ved registrering af produktet, læs mere på https://www.brother.dk/support/warranty

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen