1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Effektivitet
  6. 2019
  7. Dårlige vaner: Er du skyldig i disse tre forbudte datavaner?
Optimised Medium Theme 1 Data No Nos 1170x505

Dårlige vaner: Er du skyldig i disse tre forbudte datavaner?

Vi får alle konstant at vide, at vi skal være opmærksomme på sikkerheden, men på arbejdspladsen er der nogle åbenlyse sikkerhedsproblemer, som bliver overset.


Hvor mange dårlige kontorprintervaner har du? Find ud af, hvad de mest almindelige forglemmelser er, og hvordan du kan sikre, at de ikke går ud over datasikkerheden.

 

1. Lader du print blive liggende i printeren?

Det kan nemt ske. Du sender et dokument til print, netop som telefonen ringer. Du tager opkaldet, og før du ved af det, har dokumentet ligget i printerbakken i et kvarter. En hvilken som helst forbipasserende kan have taget det og læst det. De fleste printere kan også scanne til mappe eller e-mail. Hvis en eller anden – måske en utilfreds medarbejder – får fat i følsom eller forretningskritisk information, hvad afholder så vedkommende fra at scanne den og sende den videre via e-mail?

 

2. Printer du forretningsfølsom information?

Så godt som alle virksomheder arbejder med fortrolig information. Det kan være medarbejdernes skatteoplysninger eller løn, medicinske oplysninger, juridisk dokumentation, studieoplysninger eller kontraktinformation. Hvis disse data falder i de forkerte hænder, kan det give virksomheden alvorlige problemer, særligt i lyset af den nye GDPR-lovgivning. Det er måske blevet en vane at udskrive det, men det er også en risiko, hvis det sker på en delt printer.

 

3. Har du masser af forretningsinformation på mange forskellige enheder?

Vi lever alle i en verden med mange forskellige enheder, og det gælder også for virksomheder. Du skriver måske en præsentation på din laptop, udarbejder en rapport på din computer og sender dokumenter fra din smartphone. Hvis du jævnligt sender forretningsdata til print fra forskellige kilder, er det en god idé at sikre sig, at de ikke kan opsnappes eller misbruges – selv hvis enheden bliver stjålet, hacket eller en ikke-autoriseret person får adgang til den.

 

Brother har flere forskellige metoder til at hjælpe dig med at beskytte følsom forretningsinformation, fx Brother Secure Print+.

 

Vores Secure Print+ software gør det muligt for dig at printe fortrolige forretningsdokumenter sikkert. De væsentligste funktioner og fordele er:

 

Kortgodkendelse - Dine dokumenter printes først, når du er klar til at hente dem fra printeren. Det sker med et NFC (Near-field Communications)-aktiveret ID-kort, som frigiver dit dokument til print.

 

Nemt at håndtere - Brugere kan tilføjes og fjernes med få, enkle trin. Hver bruger kan sætte sin egen profil op. Der kan gives individuel adgang til nogle eller alle printerens funktioner.

 

Sikkert dokumentprint - Beskyt konfidentielle dokumenter mod at falde i de forkerte hænder. Følsomme dokumenter printes kun, når du frigiver printjobbet fra printeren.

Få mere at vide om Secure Print+ eller kontakt os.


Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen