1. Hjem Brother
 2. Løsninger til virksomheder
 3. Ressource-center
 4. Blog
 5. Effektivitet
 6. 2019
 7. Bevidste forbrugere – hvorfor effektiv mærkning altid bør være øverst i fødekæden
Juustojen merkinnät on tehty Brotherin tarratulostimella

Bevidste forbrugere – hvorfor effektiv mærkning altid bør være øverst i fødekæden

Betydningen af fødevarelabels kan ikke understreges nok, særligt hvad angår allergier og fødevareintolerance. 

Forbrugerne skal vide nøjagtigt, hvad en fødevare indeholder for at kunne tage en informeret købsbeslutning.

Overholdelse af europæisk lovgivning og priser er også nøglefaktorer, og der er derfor en stigende mulighed for, at detailhandlen kan forbedre deres labels for at fremme salget, samtidig med at de bevarer den vigtigste ingrediens, nemlig kundernes tillid.


Se på labels med nye øjne

Den stigende betydning, informationen på fødevarelabels har, sætter branchen under pres. Klare vejledninger om et produkts ingredienser kan betyde liv eller død.

For at overholde lovgivningens krav skal fødevarelabels indeholde omfattende information, som typisk inkluderer udløbsdato, produktets oprindelse, allergener, kvantitet, fødevarens navn, ingredienser, næringsværdi, producentens, pakkerens eller forhandlerens navn og adresse, opbevaringskrav og eventuelt tilberedningsinstruktioner, hvis relevant.

Derudover giver faktorer som det øgede antal vegetarer og veganere samt etiske overbevisninger en bred vifte af udfordringer for sektoren. Med et mere og mere konkurrencepræget marked skal detailhandlen også vise en tydelig pris for at tiltrække kunder. 

Til trods for det stigende behov for detaljeret og nøjagtig fødevaremærkning har undersøgelser vist, at der stadig kan opstå problemer. En stor faktor er upålideligt udstyr, som gør mærkningsprocessen mere vanskelig og tidskrævende end nødvendigt.

Forskning1 i fødevaremærkningsteknologi, bestilt af Brother i 2018, har afsløret nogle vigtige problemområder. Ansatte pegede på, at labelprinterne kan være vanskelige at bruge, labels klæber måske ikke, og labelprintere med lav printhastighed kan være meget frustrerende, fordi tidsfaktoren er et vigtigt element i fødevaremærkning.

Vores nye whitepaper, Putting safety at the top of the food chain, understreger de udfordringer, detailsektoren står overfor, og fremhæver de løsninger, der er tilgængelige for at opfylde de nye trends og øgede behov for opmærkning.

Cafe
Forbrugerne skal vide nøjagtigt, hvad en fødevare indeholder for at kunne tage en informeret købsbeslutning.

Indbydende mærkningsløsninger

En enkel og effektiv metode til at opfylde kundernes behov er at have en klar, effektiv, pålidelig og holdbar opmærkningsløsning.

Brothers labelprintere er skabt med vores “At your side”-tilgang for at afspejle detailhandlens og fødevaresektorens specifikke behov.

Via grundig forskning og udvikling hjælper den nyeste Brother-teknologi med at forbedre industriens processer med avancerede funktioner for at opfylde forskelligartede krav.

 • Hurtighed – vores hurtige labelprintere reducerer printtiden og producerer labels, som sikrer, at varer opbevares, prismærkes og afsendes korrekt.
 • Brugervenlighed – bærbare labelprintere betyder, at medarbejderen kan bruge dem overalt i butikken.
 • Design – produkter findes i alle former og størrelser, så der er ikke én informationslabel, som passer til alt. Har man en labelprinter med software til labeldesign, er det nemt at skabe den ideelle label til det specifikke job.
 • Holdbarhed – der kan være lang vej fra leverandøren til lageret og derfra til detailbutikken eller kundens hjem. Vores Brother DK-ruller er vandbestandige, har gode klæbeegenskaber og er fremstillet af ikke-giftige materialer for at sikre, at labels bliver siddende på plads, til produktet skal anvendes.
 • Klarhed – labels med klar og letlæselig tekst og logoer er afgørende for kundernes købsbeslutning. Vores QL-800-serie printer både sort og rød tekst, så informationen fremhæves og hjælper kunderne med at finde eventuelle allergenoplysninger og tiltrækker dem til salgsstedet.

Udforsk Brothers sortiment af labelprintere til detailhandlen her.

 

1 Brother har bestilt forskning om fødevaremærkning i 2018 og spurgte 200 medarbejdere i fødevareindustrien i Storbritannien, Frankrig og Tyskland om deres tilfredshedsniveau og erfaringer med labelprint til fødevarers sporbarhed.

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen