Kuusi helppoa tapaa tietojen suojaamiseen: sijoitus, varkaudenesto, paperi, ihmiset, salasana ja tulostin

6 nemme måder at beskytte dine data på

Med indførelsen af GDPR er retningslinjerne omkring data strammere ned nogensinde før - og konsekvenserne mere alvorlige for dem, som ikke tager deres forholdsregler og beskytter følsom information.

Overvejede du, om din kontorprinter udgør en datarisiko, da du gennemgik dine dataindsamlings- og opbevaringsprocesser? Det er nemt at overse. Faktum er, at printersikkerhed i dag handler om langt mere end blot dokumenter, for printere har mange andre funktioner end blot at printe.

 

I de forkerte hænder kan din enhed bruges til at give adgang til fortrolige oplysninger i printede billeder. Hackere kan også opsnappe printfiler eller få fat i brugeroplysninger og bruge dem til at skaffe sig adgang til dit computernetværk.

 

For at hjælpe dig med at være på forkant med potentielle risici har vi samlet en liste med printersikkerhedens seks vigtige P’er. Det er en hurtig og nem tjekliste, der kan hjælpe dig med at sikre, at din printer beskytter alle dine fortrolige forretningsoplysninger.

 

PLACERING - Står din printer et sted, hvor den kan ses? Ved at vælge et fuldt synligt sted frem for at gemme printeren væk i et separat lokale eller et fjernt hjørne kan du holde øje med aktiviteten. Det er også godt som beskyttelse mod nysgerrige blikke, hvilket er særlig vigtigt på områder, hvor folk kan gå ind og ud som fx et receptionsområde.

 

PRINTERBESKYTTELSE - Hvis du jævnligt håndterer fortrolige data, skal du overveje at sikre din printer fysisk, så det ikke er nemt at fjerne den. Det kan lyde lidt ekstremt, men printere kan gemme information, som andre kan få adgang til. Hvis din maskine falder i de forkerte hænder, gør dens data det også.

 

PAPIR - Det kan virke indlysende at begrænse adgangen til papir, men denne enkle foranstaltning reducerer risikoen for tyveri eller bedrageri væsentligt. Det er særlig vigtigt, hvis du bruger forprintet sikkerhedspapir, f.eks. checks eller recepter. For at forhindre uautoriseret adgang er det også muligt at sikre din enheds papirskuffe.

 

PERSONER - Hvis bestemte afdelinger regelmæssigt håndterer følsomme data, kan du overveje at tildele dem en separat printer. Det begrænser risikoen for, at fortrolige dokumenter bliver opsnappet.

 

PASSWORD - Din printer leveres med en standard-adgangskode til administratoren. Den er nem at gætte. Sørg for at angive en stærk adgangskode, som er unik for enheden, når du konfigurerer din enhed.

 

PRINTER - Kontroller, at din enhed har de sikkerhedsfunktioner, din virksomhed har brug for. Brothers printere understøtter kommunikationsprotokoller og kryptering i branchestandard. Det er også en god idé at kontrollere, om din printer har en indstillingslås for at forhindre, at uautoriserede brugere ændrer indstillingerne. Hvis du ønsker yderligere kontrol, kan du overveje en printer med en Secure Function Lock. Med den kan du kontrollere, hvilke brugere der kan ændre indstillinger eller bruge visse funktioner med en PIN-kode eller et NFC-adgangskort.

 

Brother har flere funktioner til at understøtte datasikkerhed, bl.a. Brother Secure Print+ 

Vores Secure Print+ software gør det muligt for dig at printe fortrolige forretningsdokumenter sikkert.

De væsentligste funktioner og fordele er:

 

Kortgodkendelse - Dine dokumenter printes først, når du er klar til at hente dem fra printeren. Det sker med et NFC (Near-field Communications)-aktiveret ID-kort, som frigiver dit dokument til print.

 

Nemt at håndtere - Brugere kan tilføjes og fjernes med få, enkle trin. Hver bruger kan sætte sin egen profil op. Der kan gives individuel adgang til nogle eller alle printerens funktioner.

 

Sikkert dokumentprint - Beskyt konfidentielle dokumenter mod at falde i de forkerte hænder. Følsomme dokumenter printes kun, når du frigiver printjobbet fra printeren.

 

Få mere at vide om Secure Print+

 

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen