Nainen ja mies katsovat tabletin näyttöä

Den mobile arbejdsstyrke

Funktionalitet, samarbejdsevne og opkobling mødes i teknologien som aldrig før.

Den mobilitet, der opstår, bringer arbejdspladsen tættere på medarbejderne og hjælper os med at gentænke gamle arbejdsrutiner.

On-demand-kontoret

Vi har mulighed for at arbejde hvor som helst, og døgnet rundt, idet vi har adgang til e-mail, sociale medier og kalenderfunktioner på laptops og mobile enheder. Derudover er vi alle afhængige af, at diverse apps giver øget mobilitet og tilgængelighed til en lang række ydelser.

Dette “hvor som helst og når som helst”-element i on-demand-kontoret suppleres af en ny infrastruktur, som skabes gennem kombinationen af skyen, samarbejdende IT-systemer og intelligente kontorværktøjer.

Udover at skabe og effektivt virtualisere et økosystem på arbejdspladsen gør det også fjernarbejde lettere og mere fleksibelt, hvilket måske har været den største tekniske barriere for både virksomheder og medarbejdere.

Med den forbedrede opkobling og mobilitet vælger flere og flere fjernarbejde. Det betyder, at medarbejdere ikke kun kræver kontorløsninger, de kan bruge, mens de er på farten, men produkter, de nemt kan tage med.

Fra det forventelige til det uventede

I lyset af den stigende nethandel, hvor kunder forventer hurtigere leveringstider, er mobile printere ideelle til lagerarbejde og direkte butikslevering, hvor de hjælper med at fremskynde og fremme processer som print af leveringslabels og kvitteringer. Deres robusthed gør dem også velegnede til arbejde i marken, forsyningsvirksomheder og billetteringssektoren.

Mobile printere har også fundet vej til uventede brancher. Udover lagerarbejde er vores enheder også populære hos tatovører. I 2017 købte næsten 2.500 europæiske tatovører en PocketJet mobil printer fordi detaljerne i høj opløsning gør det muligt at skabe fine detaljer.

Paul Talbot, der er tatovør, var en af de første, der begyndte at bruge enheden, hvilket erstattede hans tidligere termiske udstyr, da dette var for stort og upålideligt til at transportere.

Som en kompakt, men også kompleks mobil enhed, giver den termiske Brother-printer mulighed for at rejse i Europa og USA til tatoveringskongresser, så han kan udvide sin forretningshorisont og gøre hele sektoren mere mobil.

Mobil scanning er også mulig, hvilket giver en effektiv løsning til medarbejdere, der er på forretningsrejse eller som håndterer ordrer i marken, eksempelvis salgspersonale.

Paul Talbot, der er tatovør, bruger en PJ-773 til at hjælpe med at lave kreative og detaljerede designs

Nedbrydning af grænser

Hvis en enhed skal passe til den moderne medarbejder, skal der faktisk ikke være nogen grænser, hvad angår teknologi, pålidelighed, ydeevne og mobilitet, for at den kan hjælpe virksomheder og medarbejdere med at bevæge sig væk fra det traditionelle kontor.

Til trods for at en af de største udgifter for virksomheder er ejendomsomkostninger, kan besparelser på det område blot være toppen af isbjerget. Fjernarbejdere, som benytter sig af kontorhoteller, kan få idéer og driftsmæssig effektivitet fra andre sektorer, samtidig med at en mere social måde at arbejde på kan generere nye forretningsmuligheder.

Med udviklingen af en mobil arbejdsstyrke vil medarbejderne blive mere produktive og få øget iværksætterånd, hvilket er fremskridt, som vil hjælpe virksomheder på måder, vi kun lige er begyndt at forstå.

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen