1. Hjem Brother
 2. Løsninger til virksomheder
 3. Ressource-center
 4. Blog
 5. Effektivitet
 6. 2019
 7. Gode råd: De 10 bedste tips og værktøjer til mobile medarbejdere og freelancere
Etätyöntekijän tai freelancerin työvälineistöä

Gode råd: De 10 bedste tips og værktøjer til mobile medarbejdere og freelancere

Takket være den konstante, teknologiske udvikling er det nu nemmere end nogensinde for mobile medarbejdere og freelancere at arbejde, mens de er på farten.Teknologien afspejler vores bevægelse væk fra det ”traditionelle” kontor og udvikler sig løbende for at opfylde behovene hos de mobile medarbejdere. Her er vores 10 vigtigste værktøjer, teknologier og gode råd, som kan hjælpe dig, der er mobil medarbejder.

 

 1. Få styr på dit tidsforbrug

  For fjernarbejdere er effektiv tidsstyring en vigtig del af arbejdet. En glimrende metode til at holde styr på opgaver og maksimere faktureringstimer er at downloade en app til tidsstyring. Den giver dig et overblik i realtid over projekter og viser, hvornår der ikke er mere kapacitet.

 2. Hold forbindelsen med instant messaging

  Hvis du har base uden for virksomhedens kontor, kan du nemt gå glip af vigtig information, som kan have betydning for dit arbejde. Hold dig opdateret med de seneste informationer og nyheder med et instant messaging-kommunikationsværktøj. Her kan fjernarbejdere og freelancere hurtigt sende private beskeder eller kommunikere med et helt team. Softwaren, der er skabt for at undgå lange e-mail-strenge, er direkte og effektiv.

 3. Skær sociale medier fra

  Hvis du let bliver distraheret, og dermed mindre produktiv, kan du overveje at downloade en app til blokering af websider og sociale medier, så du aktivt kan begrænse din adgang til disse i arbejdstiden.

 4. Vælg cloud-baseret lagring

  Det er altafgørende for fjernarbejdere og freelancere, at dokumenter opbevares sikkert og samtidig tilgængeligt via fjernadgang. Det kan være dyrt at miste dokumenter, så overvej at bruge en cloud-tjeneste til sikkerhedskopiering af dine vigtige dokumenter. Så ved du, at dokumenterne er i sikkerhed, hvis der skulle opstå tekniske problemer.

 5. Digitalisér for at spare plads

  Hjemmekontoret er utrolig vigtigt for alle fjernarbejdere, så det sidste, man ønsker, er rod i form af gamle dokumenter. Brothers scannere ADS-1200 og ADS-1700W er velegnede til at få dokumenterne væk fra skrivebordet. Scannerne er kompakte og fylder kun en anelse mere end et A4-ark, så de kan passe ind på hvilket som helst kontor. Digitalisering af dine dokumenter giver mange fordele ud over pladsbesparelse, da det skaber et varigt dokumentspor.

 6. Bring mødelokalet til dig

  Det er afgørende, at freelancere og mobile medarbejdere kan holde kontakten med kunder, leverandører og teams. Virtuelle møder via videokonferencer gør samarbejdet mere personligt end en e-mail eller en telefonsamtale, samtidig med at det sparer tid og rejseomkostninger til forskellige mødesteder.

 7. Print og scan på farten

  With more mobile devices than humans in the world1, it’s no surprise that smartphones and tablets dominate the world of business. Working from mobile devices is even more hassle-free when you eliminate the need for a computer by printing or scanning directly using Brother’s iPrint&Scan app.

 8. Få kontrol over opgavestyringen

  IHvis du arbejder alene, er du selv ansvarlig for alt – inklusive lange to do-lister. Hold styr på tingene med et værktøj til opgavestyring, som kan hjælpe dig med at organisere dokumenter, oprette to do-lister, planlægge dagen og give dig påmindelser om deadlines. Vores bedste tip: farvekodning af punkter afhængig af opgave eller kunde.

 9. Tag printeren med

  Mobile medarbejdere har stadig brug for at printe. I stedet for at vente til du kommer tilbage til hovedkontoret eller dit hjemmekontor, kan du bruge en kompakt og let printer, som kan være i enhver bil. Brothers termiske PJ-mobilprintere  har mange funktioner og giver skarpe print, mens du sidder i bilen.

 10. Opmærk dine ting, så du ikke mister dem

  Hvis du arbejder hjemmefra, har du formentlig begrænset plads. Hold orden på din arbejdsplads ved at opmærke filer og mapper, så der er styr på alt dit papirarbejde, og du nemt kan finde vigtige dokumenter. Brothers VC-500W farvelabelprinter printer labels, der skiller sig ud og kan printe i hele farvespektret. .

  1 https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/there-are-officially-more-mobile-devices-than-people-in-the-world-9780518.html

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen