1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Effektivitet
  6. 2019
  7. Derfor betaler det sig altid at bruge originale forbrugsstoffer
Nainen pitää kädessään tulosteita

Derfor betaler det sig altid at bruge originale forbrugsstoffer

Ud fra et forretningsmæssigt synspunkt må man aldrig gå på kompromis med kvaliteten, og pålidelighed er altafgørende.

Når man har travlt med at drive en virksomhed, er der ikke meget tid til overs til kontorets grundlæggende behov som for eksempel print. Det skal ganske enkelt bare fungere problemfrit hver gang.

Blækpatroner og tonere fra tredjepart fås overalt, og virksomheder vælger ofte at bruge dem i den tro, at de giver samme resultat som de originale forbrugsstoffer. Men det kan faktisk blive en dyr fejltagelse, da uoriginale forbrugsstoffer kan udgøre flere risici og påvirke både printkvaliteten og ydeevnen.

Her er fem grunde til, at originale forbrugsstoffer er det smarte valg for virksomheder, og at det helt klart betaler sig at bruge dem hver eneste gang.


1.    Pålidelighed

Uoriginale forbrugsstoffer kan skabe mange problemer. 49 %1 af de testede tonere fra tredjepart nåede ikke den angivne ydelse, så de kan løbe tør hurtigere, end de bør. Originale forbrugsstoffer testes grundigt for at sikre, at de fungerer perfekt hver eneste gang.     

2.    Miljø

Virksomheder bliver i stigende grad bevidste om deres miljøpåvirkning, og det er nemt at genanvende Brothers forbrugsstoffer. Send os blot de tomme blækpatroner og tonere, helt gratis, så genanvender vi dem. Brothers printere er designet til at fungere med originale Brother forbrugsstoffer for at reducere affald og begrænse vores miljøpåvirkning.

3.    Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø er afgørende for enhver virksomhed, men uoriginale forbrugsstoffer kan påvirke arbejdsmiljøet negativt. Blækpatroner og tonere fra tredjepart kan ofte lække, eller formår ikke at overholde visse sikkerhedskrav. Brothers forbrugsstoffer er testet efter de højeste standarder, så brugerne kan stole på, at de altid er sikre.

4.    Kvalitet

Dokumenter til kunder giver modtagerne et førstehåndsindtryk af din virksomhed, og hver eneste side skal derfor være af højeste kvalitet. Dokumenter, som produceres med uoriginale forbrugsstoffer, kan have fejl og skal måske printes igen, hvilket betyder øgede omkostninger. Brug af originale forbrugsstoffer sikrer perfekt printkvalitet hver eneste gang.

5.    Garanti

Brug af forbrugsstoffer fra andre leverandører kan betyde, at garantien på enheden bortfalder. Brothers originale forbrugsstoffer er designet specifikt til den pågældende maskine, og de fungerer perfekt sammen, fordi de er skabt af de samme eksperter og ud fra de samme standarder.Læs mere om, hvorfor det betaler sig at bruge originale forbrugstoffer hver eneste gang, og om forskellen mellem originale og uoriginale forbrugsstoffer.

1 Statistik taget fra: Is OEM toner really better? Putting genuine toner to the test against third-party compatibles, Keypoint Intelligence, juli 2018

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen