1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Effektivitet
  6. 2020
  7. Mobilt print ved skrivebordet, lige ved hånden, på farten og uden blæk
Miehet työssä

Mobilt print ved skrivebordet, lige ved hånden, på farten og uden blæk

Et væld af smarte enheder betyder, at arbejdspladsen kan fungere on demand, hvor som helst og endda uden brug af blæk. For dem, som arbejder eksternt og mobilt, er print blevet mere effektivt og fleksibelt takket være teknologien, der udvikler sig lynhurtigt

I løbet af de seneste år har Brother gjort print mere tilgængeligt ved at udvide sortimentet af både mobile- og kontorprintere. Med mere end 100 års innovationserfaring kan Brother levere løsninger til vidt forskellige kunder og brancher med dét til fælles, at løsningerne er ”at your side”.

Større labelprint-løsninger

Brothers sortiment af TD-labelprintere består af mange forskellige modeller og tilbehør, så der nemt kan findes en løsning, der passer.

Inden for sundheds- og fødevaresektoren er det afgørende, og potentielt livsvigtigt, at de rigtige informationer printes på mærkater og labels. En effektiv opmærkning inden for lager og detail er også vigtig, så man opnår produktionsprocesser, der maksimerer fortjenesten og forbedrer kundeoplevelsen.

TD-labelprintere kan tilpasses, er professionelle, driftssikre og altid klar til at præstere, når du har brug for dem, uanset hvad opgaven er.

Hårdføre, driftssikre og klar til arbejde

Brothers sortiment af mobile RJ-kvitterings- og labelprintere består af små, men stærke modeller. De er bygget til at være holdbare, hurtige og praktiske, og det kompakte design betyder, at de er lette at tage med sig, så du kan printe kvitteringer og labels, uanset hvor du er.

I den hektiske detailbranche er effektivitet afgørende, uanset om man skal printe kvitteringer mobilt ved salgsstedet, håndtere Click&Collect-ordrer eller printe labels til hyldeforkanten. Der er også behov for et effektivt værktøj, når man f.eks. skal printe parkerings- og fartbøder.

Mobilt print fra din lomme

Brothers sortiment af mobile PJ-printere printer helsidesdokumenter uden at skulle bruge blæk. Det kompakte, lette design betyder, at printeren kan anvendes når man er på farten eller tages med til møder. Maskinen er nem at putte i jakkelommen eller en dokumentmappe – dermed fremstår brugerne mere professionelle og effektive.

Printerne i PJ-serien er designet til at være fleksible og med tilbehør, der passer til forskellige behov. De kan f.eks. anvendes til at printe A4-dokumenter, der er klar til brug straks, såsom lægeerklæringer, servicedokumenter eller, i den helt anden ende af spektret, tatoveringsskabeloner. Der er en model, der passer til ethvert formål.

Se Brothers sortiment af mobile printere her.

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen