1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Effektivitet
  6. 2020
  7. Brug labels som en professionel med Brothers Pro Tape-sortiment
Sähköasentaja kiinnittää tarraa

Brug labels som en professionel med Brothers Pro Tape-sortiment

Der er ingen tvivl om, at labels er et afgørende element i elektrikeres arbejde. Manglende labels eller ulæselige labels kan blive dyrt for sikkerheden og effektiviteten i et projekt – hvilket kan skade en håndværkers omdømme.

På grund af kompleksiteten i det arbejde, elektrikere udfører, og de mange regler, der skal overholdes, skal labels leve op til en lang række krav og være holdbare nok til det pågældende job.

Vi har et bredt sortiment af Pro Tape, som tilbyder elektrikere holdbare, fleksible og omkostningseffektive labelløsninger. De fås i en lang række bredder og farver, så det bliver nemmere at overholde el-regulativerne.

Pro Tape-sortimentet kan elektrikere anvende til skiltning og advarselsskilte, opmærkning af kontroludstyr og udstyr til switche, elektrisk trunking og rør, kontaktinformationer, kabler og ledninger, belysning, solfangere, ladestationer til el-biler, sikringsskabe eller el-tavler, stikkontakter og PAT-tests.

 

Stærkere og mere holdbare

I elbranchen udsættes labels for barske omgivelser. Vores stærkt klæbende tape er designet til at holde sig intakt på glatte, ujævne og pulverlakerede overflader og ifølge uafhængige tests byder den på i gennemsnit tre gange så meget limstyrke på ujævne overflader sammenlignet med Brothers standardtape. Det gør tapen ideel til identifikation på el-tavler.

A top-down view of six alternating brown and blue cables labelled in pairs with "1", "2", and "3".

Professionelle labels

Den stærkt klæbende tape er en del af Brothers P-touch Pro Tape-sortiment, der byder på løsninger til alle professionelle labelbehov. Sortimentet består af seks andre tapes, der er designet til en bred vifte af anvendelsesområder og omgivelser.

 

•    Selv-laminerende tape gør det muligt at beskytte udskrevne labels og permanent forsegle dem med et laminatlag viklet over sig. Ideelt til kabler, herunder CAT6A
•    Flexi-ID tape udviklet til opmærkning af kabler samt kabelomvikling
•    Krympeflex-tape lavet af særlig ikke-klæbende tape, der omslutter kablet, når det krymper
•    FLe flag, ideel til fiberoptiske og andre tynde kabler
•    Sikkerhedstape viser tydeligt, hvis labelen er blevet manipuleret, og kan ikke påføres på ny, når først den er pillet af
•    Stenciltape, en ikke klæbende tape til elektrolytisk opmærkning (permanent mærkning af strømførende overflader) eller mærkning af glas vha. en ætsende pasta.
 

Opmærkning, der holder. Hver gang

Brothers P-touch laminerede labels har gennemgået en række skrappe test for at bevise, at de holder og forbliver læselige, når de udsættes for slid, kemikalier ekstreme temperaturer.

Vores Flexi-ID tape og selv-laminerende tapes har et særligt klæbemiddel, der også binder, når de vikles omkring buede overflader med en minimums-diameter på 3 mm.

Vores Pro Tape er designet til at være det perfekte match til vores labelprintere til elektrikere. Når du vælger original Brother-tape til din labelprinter, er du sikret de bedste resultater, der lever op til branchestandarderne.

 

Brother Pro Tape passer til en række P-touch labelprintere, og tapepriserne starter ved 125 kr.

 
Alle testinformationerne kan ses på: www.brother.eu/tze-data
 

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen