1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Effektivitet
  6. 2021
  7. Printerfobi: Er du bange for printeren derhjemme eller på jobbet?
Tulostinkammo kuvattuna varjokuvana ja ihmisenä

Printerfobi: Er du bange for printeren derhjemme eller på jobbet?

Frygt har mange forskellige ansigter. Og der findes faktisk en ret ukendt frygt, der ifølge Brother risikerer at hæmme medarbejderne – nemlig printerfobi.

Utryghed omkring kontorudstyr, der bruger blæk – eller printerfobi, som det også kaldes – er, tro det eller ej, ægte, og nu, hvor mange medarbejdere enten støver hjemmeprinteren af eller vender tilbage til kontoret, dukker printerfrygten igen op hos mange, og det får dem til at ringe efter hjælp ved det mindste tegn på printerproblemer. Vi har derfor besluttet os for at hjælpe personer med printerfobi til at overvinde frygten. 

Sådan genkender du printerfobi hos dig selv og andre


Printerfobi menes at være en underart af en mere vidtspændende fobi – nemlig frygten for apparater. Mennesker, der lider af printerfobi, bliver utrygge, når de nærmer sig en printer. Små, ubetydelige printer- eller scannerproblemer udløser en voldsom reaktion, der giver sig udslag i ophidset gang eller tale – og i nogle tilfælde, gestikuleren.

Hvis det er sådan, du har det, er det godt at vide, at du ikke er alene. Faktisk er vi ret sikre på, at mange mennesker lider af denne fobi. Vi er dog overbeviste om, at vi med en smule oplysning kan hjælpe med at fjerne denne irrationelle frygt én gang for alle

Forestilling kontra brugervenlighed


Printere er blevet meget mere brugervenlige gennem årene, men mange af os oplever ikke den problemfri, intuitive funktion, som de nyeste Brother-printere har, og vi frygter tanken om at skulle håndtere et kompliceret apparat, vi måske ikke kan finde ud af.

Men det behøver ikke være en skræmmende oplevelse at printe. Brothers print- og scanneteknologi er nøje designet og konstrueret til fejlfri funktionalitet, [link to local language business print pages] både på kontoret og derhjemme. Vores printere er utrolig stabile i drift og kræver kun ganske få input.

Hvis man tager de nye måder at arbejde på i brug, kan dokumenter endda sendes til print ved hjælp af en app, som eksempelvis Brothers iPrint&Scan. Det giver stor printsikkerhed og er meget nemmere, selv for personer med printerfobi.

Overdreven afhængighed af virksomhedens printerhvisker


Noget, der kan være med til at øge fobien, er overdreven afhængighed af kontorets printerhvisker – den person (og der er normalt én på hvert kontor) – der stille og roligt løser ethvert problem med printeren eller scanneren for frustrerede kolleger.


Nu, hvor mange stadig arbejder hjemmefra, er frygten sandsynligvis taget til, og opkald til IT-afdelingen og printerhviskeren er endnu hyppigere. Men der er en nem løsning på dine printerproblemer.

Bare rolig, hjælpen er lige ved hånden…


Ligesom alle andre typer frygt, kan printerfobi kureres. For at hjælpe printerfobien videre og give printerhviskerne på alverdens kontorer en velfortjent pause, har vi hos Brother stukket hovederne sammen.

I anden del af dette blogindlæg fortæller vi om tips og gode råd, der gør det muligt for dig at blive printerhvisker, selv om du skulle rende rundt med en nok så stor printerfobi. Herefter vil du kunne håndtere printerproblemer hvor som helst og når som helst.

Hvis du stadig føler dig utryg og har brug for hjælp, kan du gå til vores supportside, hvor der ligger en række nyttige guider til netop din specifikke printer.


Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen