3 split screen cost effiecient 002 1

Økonomien er ekstremt uforudsigelig. Det behøver dine printeromkostninger ikke at være

Virksomhederne står over for en meget usikker periode. Se, hvordan du kan sikre, at dine printomkostninger ikke ender som en ubehagelig overraskelse.

Store begivenheder i verden, fra pandemier til politisk uro, resulterer i store forstyrrelser og brudte forsyningskæder. Den høje inflation har ændret på det faktum, at elektroniske produkter og ydelser sjældent stiger i pris, og at man får mere værdi for pengene, når de gør det.

Anerkendte erhvervsledere forventer recession i 2023 Alligevel forudsagde analysefirmaet IDC i august 2022, at investeringerne i informations- og kommunikationsteknologi i Europa forventes at vokse med 4 procent i 2023, selv om man i juli havde advaret om ”recessionslignende tilstande”, der kunne resultere i en ”beskeden nedgang”. Omvendt betyder manglen på arbejdskraft, at mange teknologiske virksomheder har svært ved at skaffe kvalificerede medarbejderne, og det øger presset på de ansatte.

Alt dette har store konsekvenser for driften af virksomhedens printere og scannere, og omkostningerne kommer med garanti under lup. IDC forklarer, at SMV’er ofte ikke er godt nok polstret til at klare sig gennem økonomisk hårde tider. Derfor er det ”vigtigt for dem at bruge teknologien smart og at fokusere på effektivitet, omkostningsbesparelser, produktivitet og automatisering – og på hurtigt at ride det økonomiske stormvejr af.” Det bemærkes desuden, at SMV’er er mindre tilbøjelige til at bruge cloud-teknologier og er mere afhængige af fysisk IT, herunder printere. Det gør dem endnu mere sårbare i en mangelsituation.
 

Hvordan bliver virksomheder mere omkostningseffektive, hvad angår printere, kopimaskiner og scannere?

Gennemgang af printomkostningerne

Der er ingen tvivl om, at printede dokumenter er vigtige for de fleste virksomheder, og det ændrer sig sandsynligvis ikke i den nærmeste fremtid.

Men det betyder ikke, at man ikke skal stille spørgsmålstegn ved, om de eksisterende printere, scannere og kopimaskiner er så omkostningseffektive og produktive som muligt, både for de enkelte brugere og for virksomheden som helhed.

Det er vigtigt at kigge forbi opstartsudgifterne til virksomhedens infrastruktur og forstå den fulde effekt af at printe et dokument – i form af forbrugsstoffer, som blæk og toner. Med den viden kan man hjælpe brugerne til en mere omkostningseffektiv adfærd, hvor de eksempelvis i højere grad vælger dobbeltsidet print eller kladdekvalitet.

Det fører til spørgsmålet om, hvorvidt virksomhedens hardware er lige så effektiv, som den burde være. Ældre maskiner kan måske ikke levere den nødvendige information til at planlægge og administrere effektivt, og brugerne har måske ikke alle funktioner til rådighed, så der overforbruges både strøm og forbrugsstoffer uden at opnå det optimale resultat.

Det kan derfor give god mening at udskifte ineffektive, ikke-integrerbare maskiner med moderne, omkostningseffektive og integrerbare printere og scannere, der samtidig har alle de nødvendige funktioner.

 

Fra data til strategi

Det gør, at man kan vælge en mere strategisk tilgang til omkostningsstyring og effektivitet ved eksempelvis at flytte maskiner rundt for at opnå en mere effektiv brug, at automatisere bestillingen af forbrugsvarer og at reducere overdreven brug af farveprint og højkvalitetsprint.

Ideelt set bliver man i stand til at overvåge virksomhedens udstyr, så udskiftning og optimering kan forudsiges og planlægges. Det forebygger mere alvorlige problemer i fremtiden og sikrer, at virksomhedens printere, scannere og kopimaskiner altid fungerer optimalt.

De fleste virksomheder kommer til at opleve økonomisk modvind i løbet af de kommende måneder. Hvis man derimod følger en god printerstrategi nu, kan man opnå øget sikkerhed omkring den del af virksomheden. Klik her, for at se, hvordan du kommer i gang.

 

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen