1. Hjem Brother
 2. Løsninger til virksomheder
 3. Ressource-center
 4. Videnscenter
 5. Labelling
 6. Fra kaos til orden: Vores top 10 råd til opmærkning på kontoret
Paženklinti maitinimo laidai

Fra kaos til orden: Vores top 10 råd til opmærkning på kontoret

Med lange to do-lister og stramme deadlines kan der være meget travlt på kontoret. Dage uden problemer eller fejl er sjældne, men meget værdsatte af medarbejderne. 

 

Teknologien er vigtig i medarbejdernes travle dagligdag, da den berører så mange dele af vores liv. Men det er ikke alt. Teknologi kan også skabe orden i dagligdagen på kontoret.

Det er en enkel proces: Ved at indføre opmærkning kan arbejdet blive mere effektivt og medarbejderne kan både spare tid og reducere stress.

Her er ti af vores bedste råd til, hvordan opmærkning kan skabe orden på kontoret.

 

 1. Opmærkning af stik
  Har du nogensinde slukket for stikket til din computer i den tro, at det var til noget andet? Undersøgelser har vist, at 32 % af os har mistet data, fordi stikket til computeren ved en fejl er blevet trukket ud.1 Denne potentielle kontorkatastrofe kan forhindres ved at opmærke alle stik på arbejdspladsen. Det kan spare tid og forhindre skænderier.
   
 2. Gæsteskilte
  Vink farvel til uprofessionelle, håndskrevne navneskilte til gæster. Nu kan du strømline arbejdet med en labelløsning, der fremstiller professionelle navneskilte. Det vil imponere gæsterne, og det gør det muligt at identificere dem, hurtigt og let, hvilket er ideelt set fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

 3. Vigtige dokumenter på et øjeblik
  Spar tid, når du søger efter et vigtigt dokument, ved at opmærke dine arkivmapper. Skab ekstra synlighed ved at printe labels til personlige filer med rød og sort tekst. Da tid er penge, er det en investering, der er pengene værd.

 4. Sikkerhed i første række
  På arbejdet er sikkerhedslabels vigtige og kan forebygge alvorlige uheld og skader. Klare og farverige labels kan printes for at advare om fare eller minde medarbejdere om at bruge relevant sikkerhedsudstyr

 5. Pas på dine ting
  Vidste du, at 78 millioner arbejdstimer går tabt hvert år, når medarbejdere søger efter forsvundne genstande? Og at 26 % af alle uoverensstemmelserne på kontoret skyldes, at genstande er blevet væk?1 Bevar freden og reducér risikoen for at ting forsvinder ved at opmærke relevante genstande. Det kan være alt fra klipsemaskiner og regnemaskiner til notesbøger og opladere.

 6. Ingen grund til panik
  Tydelig opmærkning af, hvornår vigtigt udstyr som brandalarmer skal udskiftes, har stor betydning for medarbejdernes sikkerhed. En label med udstyrets udløbsdato er en meget synlig påmindelse om deadlines, man ikke kan tillade sig at overskride.

 7. Nemt genbrug
  Flere og flere bliver opmærksomme på vores miljøpåvirkning, og labelprintere kan anvendes til at opmærke genbrugsbeholdere. Nu kan kontorpersonalet nemt se, hvor deres plastik, papir og andre genbrugsmaterialer skal bortskaffes.


 8. Opmærkning af fødevarer
  Fødevareallergier kan være livstruende, og præferencer hvad angår kosten ændrer sig hurtigt. Derfor er det vigtigt med tydelig opmærkning af fødevarer til kolleger eller kunder i virksomheden.
   

 9. Personligt service
  Mange medarbejdere foretrækker at have deres eget personlige kaffekrus stående på kontoret, og lige så mange stiller deres medbragte madkasse eller plastikbeholder med dagens frokost i et fælles køleskab. Opmærkning af krus, madkasser og plastikbøtter med en holdbar label, der tåler vand og slid, sikrer, at alle ved, hvem de tilhører, og at de finder sikkert tilbage til deres ejer. Også efter en tur i opvaskemaskinen..

 10. Skub eller træk?
  Når man går hen mod en ny dør, tænker alle, om man skal skubbe eller trække. Mærkning af døre forhindrer pinlige episoder og potentielle uheld for dine gæster. Desuden kan disse labels medvirke til at forhindre skader på dørene.

A shelf full of similar looking teal blue-green lever arch files has one purple file folder standing out. It is being picked up by an office staff member wearing a matching purple item of clothing.

I mere end 30 år har Brother været engageret i at levere opmærkningssystemer til kunder i mange forskellige sektorer.

 

Vores sortiment af labelprintere afspejler Brothers forretningsmotto ”At your side” og fungerer som en personlig assistent for vores kunder, og de har hjulpet med at skabe orden i kaos for mange virksomheder.1 Undersøgelse af opmærkning på kontoret, udført af YouGov på vegne af CityPress, UK, oktober 2017
Mere fra Labelling

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen