Brother logo
  1. Hjem
  2. Om Brother
All about Brother, retro typewriter extreme close up

Om Brother

Vi hjælper med at opfylde dine ambitioner

Brother-koncernen fra Nagoya er et multinationalt selskab med kontorer overalt i verden og fabrikker i Japan, Taiwan, Korea, USA, Malaysia, Irland og Storbritannien.

At your side - hele vejen

Brother stræber altid efter at tilbyde vores kunder det bedste - lige fra fra vores store sortiement af printere, scannere og labelprintere til vores webkonference-system og andre løsninger til din virksomhed kan vi sørge for, at din teknologi passer til dine behov.

Og innovation er vejen frem for Brother, lige fra verdens første dot matrix printer i 1971, verdens tyndeste mobile printer i 2004 og senest den første skrivebordsscanner med indbygget trådløs forbindelse.

Se produkter

Vores historie

Brother blev oprindeligt grundlagt for mere end 100 år siden i Nagoya i Japan og har har en historie i Europa, som går mere end 50 år tilbage. Selskabets første europæiske base blev etablere i Irland i 1958, dengang Brother lavede alt fra symaskiner til motorcykler.

Brother har været i Norden siden 1968. Det nordiske firma, Brother Nordic A/S, blev grundlagt i 2011 og er en del af Brother International Ltd. Det nordiske hovedkontor ligger i Ishøj, Danmark og har tre filialer i Oslo, Göteborg og Helsinki.

Læs mere