1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Brother Earth
sol regnskov cool earth

Brother Earth

Samarbejde for et bedre miljø

Hos Brother tager vi vores miljøansvar seriøst.
Vi opfordrer derfor vores kunder til at gøre det samme ved at sende deres brugte blækpatroner
og tonere til os helt uden beregning.

Med din hjælp kan vi fortsætte med at minimere vores miljøbelastning.

Du kan selv sende dine brugte forbrugsstoffer til os via link neden for. Vi har også indgået aftale med mange af vores forhandlere, så du kan returnere dine brugte forbrugsstoffer hos dem. Vi kalder dem for Miljøpartnere.

Sådan genanvender du patroner, tonere og printere

FAQs

Kunder fra hele Europa kan genanvende deres tomme blækpatroner og tonere med Brother.Vi har to genanvendelsesfaciliteter i Europa; et i Nordwales og et i Slovakiet. Vi bruger et centraliseret system, placeret i Holland, og et europæisk postnetværk. Dette betyder, at alle de brugte blækpatroner og tonere sendes til os i en sending i stedet for flere pakker, hvilket reducerer miljøbelastningen.
PostNord er med i aftale om IBRS (International Business Reply Service). De skal acceptere din tomme tonerpatron, når du har forsynet pakken med vores medleverede returseddel, selvom den har en udenlandsk modtageradresse.
Inde i boksen finder du en seddel med en toldeklaration. Du skal kun bruge denne tolddeklaration, hvis du ønsker at genanvende dine brugte blækpatroner eller tonere i Schweiz eller Norge. 
Du kan bruge de samme returlabels som til blækpatroner og tonere, venligst download dem fra hjemmesiden. Bare sæt labelen på kassen (brug kassen som tromlen blev leveret i) og send den til os.
teknikere arbejder

Produkt og efterlevelse

Læs mere

Se hvordan en toner bliver genanvendt
Børn med hænderne i vejret

Værdier og filosofi

Læs mere

Se hvordan vi optimerer pakkedesign for at reducerer miljøbelastningen
Glade piger i regnskoven Cutivireni landsby

Cool Earth

Læs mere

Lær mere om, hvordan vores teknologi til lav energystandby blev udviklet