Tilføjet til kurv
kaffebønner ligger i nogle hænder Cool Earth

Hvad gør vi

Brother støtter Cool Earth på mange måder, som fx vores europæiske medarbejder Eco-Points initiativ og “Giv Jorden et klik” kampagne.
Kunder kan også hjælpe Brother med at støtte Cool Earth ved gratis at returnere brugte Brother tonere og blækptroner. 

Læs mere
Indianer mand Cool Earth

Asháninka

Brother har siden 2009 støttet Cool Earth's partnerskab med Asháninka-folket i den Peruvianske regnskov. Vi har bl.a. sørget for medicin, rent vand til de lokale landsbyer og financiering af seks både til evakueringer og transport.

Lær mere om Asháninka
Orangerie Bay piger går på strand hav regnskov

Orangerie Bay

Vores samarbejde er nu udviddet til Orangerie Bay i Papua New Guineas regnskov. Indtil videre har vi financieret en ny skole, doneret symaskiner, husholdningsudstyr og landbrugsværktøj til landsbyens beboere. 


Lær mere om Orangerie Bay

Samarbejde

Siden 2008 har Cool Earth hjulpet med at bevare millioner af træer, beskyttet biodiversiteten og hjulpet landsbyer med at holde deres regnskov og huse intakte.

Med Brothers støtte har velgørenhedsorganisationen hjulpet med at beskytte mere end 6.000 hektar regnskov fra ødelæggelse i Peru og Papua New Guinea.  

“Hos Brother er vi meget stolte af vores langvarige samarbejde med Cool Earth. Vores medarbejdere og kunder fortsætter med at beskytte regnskoven og dens befolkninger i Peru og Papua Ny Ginea gennem flere initiativer, inklusive en fundrasing quiz (to gange om året) samt et toner-returneringsprogram.- Isao Noji, Managing Director, Brother International Europe.

Støt Cool Earth

Download PDF brochure

Papua New Guinea - et år er gået
Se en video om, hvad vi indtil videre har opnået i Orangerie Bay.

blå firkant med hvidt logo for træmarkering

3,5 millioner

træer er regnskoven er beskyttet

blå firkant med hvide mennesker ikon

56 liv er reddet

ved at financiere evakuationer

blå firkant med hvidt hus i midten

174 familier

er blevet selvstændige gennem samarbejder