1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljø og bæredygtighed
  4. Brother og cirkulær økonomi

 

Hvad er en cirkulær økonomi?

En cirkulær økonomi bevæger sig væk fra "Take-Make-Waste"-modellen og ser på, hvordan mængden af affald kan reduceres ved mindre ressourceforbrug, forlænget levetid, genbrug, genfremstilling og genanvendelse. 

Vi ønsker at gøre det nemt at træffe bæredygtige valg, og derfor er det vores mission at producere solide, langtidsholdbare produkter, reducere vores energiforbrug, genbruge og reparere, når det er muligt, og genanvende, hvor vi kan. Herunder kan du læse mere om nogle af de ting, vi gør for at opnå cirkulær økonomi hos Brother.

Brother colleagues in a factory with products

Genbrug gratis med Brother

Du kan gøre noget for den cirkulære økonomi ved blot at returnere dine brugte blækpatroner og tonere til os, så vi kan genbruge dem. Med din hjælp kan vi fortsætte med at minimere vores påvirkning af miljøet.

Genbrug med Brother
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Originale Brother-forbrugsstoffer 

Brother-printere er designet til at passe sammen med vores originale forbrugsstoffer. Reducér mængden af affald og dets miljømæssige påvirkning. Originale forbrugsstoffer minimerer energiforbruget og giver den bedste kvalitet.

Bestil originale forbrugsstoffer
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Virksomhedernes sociale ansvar

På globalt plan har Brother sat sig for at opnå en række af FN's mål for bæredygtig udvikling (SGD'er). Vi mener, at det er vores ansvar at gøre en indsats for miljøet og for bæredygtighed.

Bæredygtighed og CSR
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Produkt og efterlevelse

Brother overholder alle lovmæssige krav og sikrer, at alle produkter henholdsvis er holdbare samt printer i høj kvalitet. Derfor kan du roligt købe Brother-produkter.

Direktiver og certificeringer
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Værdier og filosofi

Brother bestræber sig på at være en ansvarlig, etisk og bæredygtig virksomhed. Vi implementerer dette gennem vores politikker, kodekser for god praksis og Brother-koncernens Global Charter.

Værdier og filosofi