1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Design kreative labels til hjemmet og opmærk alt lige fra børnetøj til forrådsglas

Design kreative labels til hjemmet og opmærk alt lige fra børnetøj til forrådsglas

Labels kan være festlige, farverige og praktiske, og så kan de gøre hverdagen lidt sjovere. Lad Brothers P-touch CUBE labelprinter og din smartphone være hjemmets nye kreative indslag. Giv fantasien frit spil og lav labels i alle mulige designs. Nogle kan tåle at komme med tøjet i vaskemaskinen. Andre kan klæbes på f.eks. glas i køkkenet eller bruges som gavebånd med personlige tekster på.

 

I gamle dage var labelprintere noget, man havde stående på kontoret, i skabet eller i skuffen. De blev kun blev taget frem, når et ringbind, et chartek eller en kasse skulle markeres med en label eller en navnestrimmel.

Meget få tænkte over, at de praktiske labels, som man printede fra ruller, kunne bruges til noget kreativt. At de kunne blive uundværlige for alle i familien. At de kunne fungere som dekorative infoskilte med f.eks. emojis og tegninger på – og at man også kunne sætte dem i tøj, så ingen var i tvivl om, hvem tøjet tilhørte i børnehaven, på fritidshjemmet eller i sportsklubben.

Måske allerbedst af det hele er, at de nye smarte CUBE labelprintere fra Brother kan fungere som mobiltelefonens forlængede arm. Man designer labels på sin iPhone, iPad, Android-mobil eller -tablet – og udskrive dem trådløst via Bluetooth på få sekunder. Labels kan printes på tape i mange forskellige farver og materialer. Kun kreativiteten sætter grænserne.

Sådan kan CUBEN bruges.

Brothers nye P-touch CUBE ligner alt andet end en labelprinter. Den er lille og batteridrevet, så man kan have den med overalt, og med sine hvide og grå farver passer den ind overalt. Den koster blot 499 kroner, og den tjener sig lynhurtigt hjem, for med effektiv opmærkning mister man ikke så mange ting længere.

Ivrige CUBE-brugere bliver hurtigt til samlere. De sikrer sig, at de hele tiden har et udvalg af forskellige tape til labels liggende. Der er jo så mange ting, de kan bruges til. Mange flere end de fleste havde drømt om, før de lærte Brothers praktiske lille hjælper at kende. Der findes f.eks. tape med mønstre, tape med selvklæbende bagside, satinbånd og stoftape. Faktisk kan man vælge blandt 64 forskellige tape til CUBEN.

Der er kreative tapes og bånd til ethvert formål.

P-touch CUBE labelprinter – også kaldet Brother PT-P300T – skal betjenes via en gratis app til smartphones og tablets. Den hedder P-touch Design&Print og kan downloades fra Apples App Store eller Google Play. Den er legende let at bruge for både voksne og børn – og vil hurtigt blive en af de mest populære apps på mobiltelefonen.

I app’en kan du vælge mellem forskellige skabeloner, med og uden fotos. Du kan finde din egen personlige skrifttype til teksterne, skifte farver på bogstaverne og lægge rammer ind. Og selvfølgelig kan du placere de samme sjove emojis og symboler på dine labels, som du bruger i dine poster på sociale medier, e-mails og sms’er.

Sådan fungerer P-touch Cuben.

Vælg blandt et stort udvalg af TZe-tape.

Brothers P-touch CUBE kan naturligvis også bruges til det mere seriøse, officielle og praktiske, der er en del af hverdagen i et travlt hjem.

Man kan f.eks. have behov for at opmærke glas, dåser, krukker og bokse med madvarer, legetøj eller nips i. Sætte navn på udendørsting såsom urtepotter, plantekasser og haveredskaber. Eller man kan stryge hjemmeprintede navneskilte i tøj som f.eks. handsker, huer, tasker, jakker osv. Kort sagt, opmærk alt det, der ellers har det med at blive væk.

Brother P-touch CUBE udskriver labels med 20 mm i sekundet og i bredder op til 12 mm. En indbygget kniv i printeren gør det let at skære labels i præcis den længde, man ønsker.

 

Priser og levering

Brother P-touch CUBE kan købes hos Brothers mange forhandlere landet over.

Prisen er 499 kr. inkl. moms (399 kr. ekskl. moms)

 

Yderligere presse-information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

Kvinde med barn