MPS er en løsning, som tilbydes af printudbydere til administration af dine printere. MPS gør det muligt for virksomheder at reducere omkostninger, forbedre deres effektivitet samt produktivitet ved at overvåge brugen af printerne og leverer forbrugsstoffer.

Vi kan hjælpe dig med at håndtere alle dine printbehov via en brugervenlig webportal, der giver synlighed og kontrol, forbedret produktivitet, reduktion af omkostninger og fuldstændig ro i sindet i hele den aftalte periode. Du betaler kun for det, du printer, og der er intet minimum for print.

7 fordele ved MPS.

Med Brothers MPS kan du vælge en servicekontrakt med 3, 4 eller 5 års længde, eller vælg vores unikke Service In Click (SIC) med op til 10 års garanti.

  • Servicepakke i 3, 4 eller 5 år, der betales ved indgåelse af MPS-aftalen*

Eller

  • Service in Click (SIC), hvor servicepakken er inkluderet i klik-prisen. Den udvidede garanti gælder så længe, maskinen er på kontrakt - indtil maskinen er slidt op - dog maks. 10 år*

*Såfremt maskinen bliver registreret på Brothers hjemmeside senest 60 dage efter købsdatoen.

Klik-prisen er den pris, der betales for hver side, der printes - der er en fast pris for print af sider i s/h og en fast pris for print af sider i farve ved den aftalte dækflade.
En af de vigtigste fordele ved at bruge Brothers MPS-løsninger er, at du kun betaler for det, du printer.
Overordnet set er der grundlæggende pc- og netværkskrav, som vores godkendte forhandlere af MPS-løsninger kan rådgive dig om.
Ja. De centrale services i Brothers MPS, som er enhedsovervågning, break-fix-service, forbrugsbaseret fakturering samt automatisk bestilling og levering af forbrugsstoffer, leveres i fuld overensstemmelse med GDPR.
Nej. Kerneydelserne i Brothers MPS-løsninger, som er enhedsovervågning, break-fix-service, forbrugsbaseret fakturering samt automatisk bestilling og levering af forbrugsstoffer, behandler ikke nogen af de udskrevne data.
Brother indsamler oplysninger om kundekontakt og adresse, enhedstjeneste, enhedsplacering og brug af enheder, faktureringsoplysninger og andre oplysninger, der er nødvendige for at opfylde eller forbedre din MPS-kontrakt.
En farveside er en side, der kræver farvet blæk eller toner for at kunne printes. En s/h-side er en side, der kun kræver sort blæk eller toner at blive printet.