learning to count education specialist partners

Brother at your side

Giver medarbejdere mulighed for at printe mens de er på farten, online samarbejde og tilgå dokumenter via skyen med Brothers løsninger.

Sådan kan Brother uddannelsesløsninger hjælpe din virksomhed

Brothers egen app, iPrint&Scan, er en gratis app der gør nemt at printe fra og scanne til dine enheder fra både Apple og Android. App'en vil automatisk finde kompatible Brother enheder i dit trådløse netværk, så du kan sende printjobs og uploade scanninger til skyen fra din mobile enhed.

Ja. Dette kan gøres på flere måder. Fx med Secure Function Lock eller PrintSmart Secure Pro software kan du kontrollere hvem der kan printe, faxe, scanne og kopiere hvad, via en unik pinkode eller NFC-adgangskort.

Ja, med PrintSmart Secure Pro Mail2Print funktion. Ved at bruge Brothers sikkerhedsteknologi kan dokumenter e-mailes til printeren som vedhæftede filer og herefter får modtageren tilsendt en pinkode på e-mail. Man kan først udskrive printjobbet, når man har indtastet den tilsendte pinkode.

Når et printjob er udskrevet, er det ikke altid muligt at se, hvem der har sendt printjobbet til printeren. Men med Brother ID Print vil nøgledetaljer, såsom brugernavn, dato, tid eller endda en skræddersyet besked, stå øverst eller nederst på den printede side.