Løsninger til den mellemstore virksomhed

Kontakt os, og hør mere om, hvordan Brothers løsninger kan hjælpe din virksomhed

Se her, hvordan din virksomhed kan arbejdere smartere

Ja, med PrintSmart Secure Pro Mail2Print funktion. Ved at bruge Brothers sikkerhedsteknologi, kan dokumenter e-mailes til printeren som vedhæftede filer hvorefter afsender får sendt en pinkode retur. Printjobbet bliver først udskrevet, når pinkoden er indtastet.
Den ideelle måde at håndtere brugerrettigheder er med en pinkode eller kortlæser. Det er designet til at integreres med vores PrintSmart Secure Pro software og vores Secure Function Lock funktion, hvor brugere får et kort eller du kan tilføje en NFC chip til jeres eksisterende adgangskort.
Nej. Brothers universaldrivere gør, at du kan håndtere alle dine enheder i en simpel installation. Alternativt, kan du bruge Microsoft® Installer (MSI) til at automatisere processen ved at lave en fil, der vil overføre alt Brother software en bruger behøver på sin PC.
Der er flere måder, hvorpå du kan bestemme hvem der kan printe, faxe, scanne og kopiere. Med Secure Function Lock vil bruge kun have adgang, hvis deres pinkode eller kort er sat op til det. Med nogle Brother enheder kan du også bruge Active Directory or LDAP til at administrere brugerrettigheder. Alternativt kan du bruge Brother PrintSmart Secure Pro software til at kontrollere, hvordan brugerne kan printe og scanne.
Nej. Med Brothers PrintSmart Secure Pro er du ikke tvunget til at printe fra samme printer hver gang. Du kan derimod printe fra den printer, der passer dig bedst i øjeblikket. Hvert printjob findes på netværket indtil du bruger din pinkode eller kort for at frigive det fra printeren.

Brother at your side

Fordi vi forstår, hvilke behov en mellemstor virksomhed har, så har vi udviklet en række løsninger til at imødekomme disse.
 
Brother tilbyder:  
  • Industristandarder
  • En lang række løsninger
  • Award-vindende teknologi