kvinde printer

PrintSmart Secure Pro

Få kontrol med sikkerheden og omkostningerne for printerne i din virksomhed med Brothers PrintSmart Secure Pro.

Man and woman looking at a print, printer in the background

Se, hvad Brother kan tilbyde

Få et overblik over jeres printforbrug, og reducér printudgifterne.

 

Læs mere

Lad os hjælpe med en løsning

Den ideelle måde at håndtere brugerrettigheder er med en pinkode eller kortlæser. Det er designet til at integreres med vores PrintSmart Secure Pro software og vores Secure Function Lock funktion, hvor brugere får et kort eller du kan tilføje en NFC-chip til jeres eksisterende adgangskort.
Ja. Dette kan gøres på flere måder. Fx med Secure Function Lock eller PrintSmart Secure Pro software kan du kontrollere hvem der kan printe, faxe, scanne og kopiere hvad via en unik pinkode eller et NFC-adgangskort.
Hvis dine enheder ikke har netværk, kan du bruge et overvågningssystem som BRAdmin Professional, så BRPrint Auditor giver dig det næstbedste. I stedet for at overvåge via printeren, gør softwaren det sådan, at du modtager information fra en online-pc, der er forbundet via et USB-stik eller parallelkabel. Bare installér BRPrint Auditor på brugerens pc, og det vil sende alle printerinformationer tilbage til BRAdmin Professional softwaren.
Nej. Brothers universaldrivere gør, at du kan håndtere alle dine enheder i én simpel installation. Alternativt kan du bruge Microsoft® Installer (MSI) til at automatisere processen ved at lave en fil, der vil overføre alt Brother software, som en bruger behøver på sin pc.
Hvis du har printere på flere steder, er det ikke altid nemt at tjekke dem manuelt. Med e-mailrapporter kan din printer sende en statusrapport direkte til din e-mail. Al forbrugsdata, lige fra antal udskrevne sider til tonerniveau, vil være klart.
Ja, med Brother Solutions Interface. BSI er en åben interfaceplatform, der er designet, så tredjeparter kan lave deres egen løsning til Brother-enheder. Ved at gøre dette, kan det kontrolleres, hvad der vises på kontrolpanelet.

Brother at your side

Vi kan tilbyde den bedste løsning til dig og din virksomhed.
 
Brother tilbyder:
  • Simpel implementering
  • Overvågning og kontrol
  • Et troværdigt globalt brand