1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Effektivitet
  6. 2019
  7. Du er, hvad du spiser – fordelene ved at fodre dine printere med forbrugsstoffer fra Brother
Musteiden väripaletti

Du er, hvad du spiser – fordelene ved at fodre dine printere med forbrugsstoffer fra Brother

Masakazu Goto, Director for SOHO Business and Supplies hos Brother International Europe, forklarer, hvorfor originale forbrugsstoffer - blæk og toner - fra Brother har den perfekte kemiske sammensætning til at supplere råmaterialerne i vores enheder.

Her er mit stof til eftertanke – har du nogensinde overvejet, hvordan den måde, du tanker din printenhed op på, påvirker maskinens sundhed og ydeevne?

Svaret er formentlig nej, men brug af uoriginalt blæk og toner kan resultere i kostbar forringelse af din enhed. De kan give omgående skader, fordi de ikke indeholder de rette ingredienser til at fungere korrekt sammen med maskinen.

Sundhed indefra

Enhedens sundhed kommer indefra, og vores forbrugsstoffer er sunde partnere for vores modeller. Vores blækpatroner indeholder perfekt afbalancerede kemikalier til at beskytte printeren, mens den leverer optimale resultater.

I modsætning hertil kan uoriginale blækpatroner beskadige det indvendige af din maskine og i sidste ende betyde, at printeren bryder sammen.

Brug af uoriginale blækpatroner i en af vores inkjetprintere kan frigive kemikalier og syrer, som smelter patronens metaldele og til sidst når printhovedets fine dyse, som vil korrodere. Som den vigtigste komponent i en inkjetmodel er den afgørende for at maskinen fungerer, som den skal.

Hvad angår laserprintere kan uoriginale tonere også beskadige maskinen og give uregelmæssig printkvalitet på grund af svingende temperatur. Som med madlavning skal varmen i en laserprinter være helt nøjagtig for at give de bedste resultater, hvad angår printkvalitet og opløsning.

Hvis tonerpartiklernes smeltetemperatur er for lav, hæfter toneren ikke korrekt på papiret og kan efterlade mærker og linjer på siden. Den kan også nemt gnides af, så den kan smitte af på hænder og tøj. En for høj temperatur gør toneren klistret, så den bliver siddende på fikseringsrullen og giver dårlig printkvalitet og papirstop og i sidste ende fører til en udskiftning af fikseringsenheden.

På sigt vil det være dårlig økonomi at skulle reparere fikseringsenheden i en laserprinter, eller printhovedet på en inkjetprinter, som er blevet beskadiget af uoriginale tonere.Brug af uægte forbrugsstoffer kan påvirke Brothers garanti. Så det kan betale sig for din virksomhed at passe på dit udstyr ved at bruge originale forbrugsstoffer.

Forbrugsstoffer til alle behov

Uanset vores kunders krav til printvolumen har vi en løsning, der passer. Vores forbrugsstoffer kan fås med forskellig kapacitet fra standard, hvis man ikke printer så ofte, til XL, hvis man printer meget.

For virksomheder, der søger den mest omkostningseffektive løsning, tilbyder Brother denne løsning, der yder op til 20.000 sider pr. toner. Jo oftere kunden køber forbrugsstoffer med høj ydelse, jo bedre stordriftsfordele giver det.

Arbejdspladsens effektivitet øges med forbrugsstoffer med høj ydelse. Man skal ikke indkøbe nye forsyninger ret tit og kan derfor koncentrere sig om arbejdet.

Vores forbrugsstoffer opfylder ISO/IEC-standarder, hvilket tilfører vores kunder yderligere værdi. Kunderne ved, at de får det, de betaler for, da vi garanterer for ydelsesspecifikationen. 

Genbrug af brugte tonere og blækpatroner

Originale Brother forbrugsstoffer giver mere end økonomiske fordele. De har også en fordel, hvad angår bæredygtighed, takket være vores gratis retur- og genbrugssystem. Kunderne er med til at beskytte miljøet ved at genanvende brugte tonere og blækpatroner, og som toppen af kransekagen understøtter denne proces desuden vores samarbejde med Cool Earth, der arbejder med at bevare regnskoven.

En opskrift på succes

Med Brothers originale forbrugsstoffer opnår du en perfekt symbiose mellem printer og toner eller blækpatron. Der er en klar forbindelse mellem vores printeres høje ydeevne og lange levetid og den næring, du giver dem. Du kan forhåbentlig se, at vores forbrugsstoffer er “superfoods” for vores maskiner.

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen