1. Hjem Brother
  2. Printere
  3. Bedste business-printer

Tid til at komme videre med arbejdet.

 

Vi bruger en stor del af vores liv på arbejdet, for eksempel på transporten til og fra arbejdspladsen, at blive forstyrret af kollegaer eller at vente på, at IT-problemer bliver løst.

Vores serie af business-printere tilbyder en pålidelig og skræddersyet løsning, der er tidsbesparende, så du kan fokusere på vigtige arbejdsopgaver.

Hvad bruger du din arbejdstid på? 

Den gennemsnitlige rejsetid er på 25 minutter om dagen, hvilket svarer til 9 dage om året blot på transporten til og fra arbejde.

The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Groft sagt bruges 1/3 af arbejdet i løbet af året på generelle administrative opgaver. 2/3 mener at det er vigtigt at få implementeret teknologi til at varetage de respektive opgaver for at virksomheden kan forblive konkurrencedygtig.

Business Wire, Juni 2017, Office workers lose a third of their time to admin according to independent research

Håndtering af e-mails tager helt op til 80 arbejdsdage om året - groft sagt sagt svarer det til 4 måneder af arbejdstiden om året! Dog er det kun ca. 38 % af e-mails, der rent faktisk er vigtige eller relevante.

The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Reflekterer din digitale arkivering din orden på skrivebordet? IT- og kontormedarbejdere bruger i gennemsnit 4,5 time om ugen på at lede efter dokumenter.

Diamond Inc, Juli 2017, Productivity, lost time, and the power of AI to make search easier

Der er rigelig af forstyrrelser i arbejdstiden såsom kollegaer, der forstyrrer, møder eller kaffepauser. Sociale medier spiller også en stor rolle i at reducere produktiviteten på arbejdspladsen, da 7 % af arbejdstiden bliver brugt på at kommunikere med venner og familie online.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

Den gennemsnitlige arbejdsdag ligger mellem kl. 8 og 18, mandag til fredag, for det fleste virksomheder, hvoraf 12,5 timer om ugen bruges på produktivt arbejde. En af de mest produktive tidspunkter på dagen ligger mellem kl. 10 og 12. Den mest produktive tidspunkt om ugen er onsdag kl. 3.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

Hvordan Brothers printere er tidsbesparende

three cogs

Bedre workflow

Med en fuldt integreret printer på arbejdspladsen, skal der bruges mindre tid på medarbejdertræning og man mindsker risikoen for fejl. Med et bedre workflow kan man optimere sin produktivitet, reducere antallet af fejl og helt generelt gøre det lettere at arbejde.

User icon

Skræddersyet til dig

Reducér antallet af gange, du skal genopfylde papir eller skifte blækpatroner og toner ved at skræddersy din printer med ekstra papirskuffer og udnytte muligheden for XL-blækpatroner.

Security padlock icon

Forbedret sikkerhed

Du kan let tilpasse din Brother business-printer til dit behov, om det så gælder begrænsning af adgangen for brugerne ved at fjerne bestemte funktioner, eller ved simpelthen at følge gældende regler for datasikkerhed.

The Benefits of Managed Print Services

Betal kun for det, du printer - 7 fordele ved Managed Print Services (MPS)

Når virksomheder står over for at installere og vedligeholde en printerflåde, er det ikke så mærkeligt, at de beder om hjælp. Heldigvis kan omkostningerne og kompleksiteten af printerstyringen reduceres takket være Managed Print Services (MPS). Men hvad er MPS, og hvad kan din virksomhed få ud af det?

Læs mere her

Din serie af business-printere

MFC-L6900DW business mono laser printer

Business A4 s/h-laserprintere

Hurtig og effektiv, bygget til virksomheder med stort printbehov, professionelt s/h-laserprint og muligheden for at sikre et godt workflow.

Business A4 s/h-laserprintere
MFC-L9570CDW business colour laser multifunction printer

Business A4-farvelaserprintere

Designet til at møde kravene fra store virksomheder, der har brug for farveprint og scanning for at optimere workflowet.

Business A4-farvelaserprintere
X-series-business-inkjet

Business A3-inkjetprintere

Ideel for virksomheder, der har brug for fleksible printmuligheder såsom professionel A3-print og A4-farvedokumenter.

Business A3-inkjetprintere