Original Brother LC980VALBPDR blækpatron – sampak

Brother LC980VALBPDR sort, cyan, magenta og gul – blækpatroner, sampak. Den sorte blækpatron giver op til 300 A4-sider, og farveblækpatronerne giver op til 260 A4-sider hver.

513,75 kr. inkl. moms

411,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Den sorte blækpatron giver op til 300 A4-sider, og farveblækpatronerne giver op til 260 A4-sider hver* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC980VALBP_main

Funktioner

  • Den sorte blækpatron giver op til 300 A4-sider, og farveblækpatronerne giver op til 260 A4-sider hver* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Sørg for, at udskiftningen af dine originale Brother blækpatroner er så problemfri og overkommelig som muligt ved at købe denne LC980VALBPDR sampak. Pakken indeholder sort, cyan, gul og magenta blækpatroner, der alle er designet til at gøre det nemmere for dig at få det bedste ud af din Brother-printer.

Mere om dette produkt

Findes i farverne:

Blækpatronerne LC980BK, LC980C, LC980M og LC980Y i denne LC980VALBPDR sampak er ekspertdesignet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer og give dig resultater af højeste kvalitet, gang på gang.

Selvom brugen af billigere blækpatroner, der ikke er mærkevarer, muligvis gør, at du kan spare penge på kort sigt, er de ikke lige så kompatible med din printer. Det er muligt, at brugen af disse ofte ringere produkter kan forårsage udskrivningsproblemer og endda beskadige din printer – så hvorfor løbe risikoen?

Ved at vælge denne originale LC980VALBPDR blækpatronssampak sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere helt optimalt, og også at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket giver dig ekstra sindsro hele vejen rundt.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen