LC427M - Magenta

Brother-blækpatron i magenta - pakke med 1 stk. Sikrer print af op til 1.500 sider.

333,75 kr. inkl. moms

267,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

LC427M sikrer print af op til 1.500 sider ifølge ISO/IEC 24711

Original Brother-blækpatron af høj kvalitet

Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge

Produktdetaljer

LC427M_main

Brug den originale Brother-blækpatron, LC427M, og behold din printergaranti

Blækpatronens smarte design gør dig i stand til at se, hvor meget blæk, der er tilbage

Funktioner

  • LC427M sikrer print af op til 1.500 sider ifølge ISO/IEC 24711
  • Original Brother-blækpatron af høj kvalitet
  • Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge
  • Brug den originale Brother-blækpatron, LC427M, og behold din printergaranti
  • Blækpatronens smarte design gør dig i stand til at se, hvor meget blæk, der er tilbage

Beskrivelse

Brother-blækpatronen, LC427M, der er designet til at farven ikke falmer, sikrer problemfrit, pålidelige print i topkvalitet fra første til sidste side. Vores afbalancerede blæk sikrer, at din printer fungerer optimalt. 

Brother har miljøpåvirkningen med i tankerne i alle stadier af blækpatronens levetid, hvilket sender mindre affald på lossepladsen. Al vores hardware og alle vores blækpatroner er bygget til at påvirke miljøet så lidt som muligt. 

Oversigt

 

Kontroller ægtheden af dine forbrugsstoffer

Du finder den holografiske sikkerhedslabel på originale Brother-blækpatroner. Sørg for, at der ikke er pillet ved pakken og sikkerhedslabelen, og bekræft, at hologrammets sikkerhedslabel er ægte ved at bekræfte det unikke 7-cifrede ID-nummer på: www.brother.com/id 

Miljø og genbrug

Alle Brother-blækpatroner er designet til at påvirke miljøet så lidt som muligt. Brother tilbyder en miljømæssigt ansvarlig måde, hvorpå kunderne kan bortskaffe deres Brother-produkter, når deres levetid er slut. 

Originale forbrugsstoffer

Ved at anvende originale Brother-blækpatroner beskytter du din investering og sikrer optimal ydeevne fra din Brother-inkjetprinter, der garanterer dig problemfrit print og en besparelse på langt sigt.

Test af ydeevne

Brothers Innobella-blæk og -papir modstår at falme af lys og ozon, hvilket sikrer, at det ikke falmer selv ved langvarig eksponering. Få et professionel udtryk med originale Brother-blækpatroner.

Pålidelighed og kvalitetssikring

Spektakulære farver skabes ved hjælp af Brothers "Colour Rich"-teknologi, der kaldes "Innobella", og som tilføjer et højt niveau af liv til dine fotoprint. Brothers Innobella-blæk indeholder omhyggeligt udvalgte kemikalier for at forhindre tilstopning af printhovedet samt for at sikre en mere jævn drift. Dette sikrer din Brother-printers pålidelighed og holdbarhed.

At your side

Du opretholder din garanti ved brug af originale Brother-forbrugsstoffer. Brother er altid "at your side", og vi forpligter os til at yde salgssupport og kundeservice - både før og efter køb.

Tilbage til toppen