Originalt Brother BP71GP20 blankt 10 cm x 15 cm inkjet fotopapir

Brother BP71GP20 – blankt 10 cm x 15 cm inkjet fotopapir, 260 g/m2. Indeholder 20 ark.

43,75 kr. inkl. moms

35,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Pakken indeholder 20 ark

Originalt Brother-produkt i høj kvalitet

Sikrer, at dine dokumenter bliver så flotte som muligt

Produktdetaljer

BP71GP20_main

Funktioner

  • Pakken indeholder 20 ark
  • Originalt Brother-produkt i høj kvalitet
  • Sikrer, at dine dokumenter bliver så flotte som muligt

Beskrivelse

Dette originale BP71GP20 blanke 10 cm x 15 cm fotopapir er designet af eksperter, så det fungerer perfekt sammen med din Brother printer, og det sikrer, at dine fotos gengives skarpt og rent, hvilket giver dig et færdigt produkt, der helt sikkert vil imponere.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Sørg for, at din Brother printer bliver ved med at fungere optimalt, og vær sikker på, at dine dokumenter altid ser så imponerende ud som muligt, ved at lægge en stak blanke BP71GP20 10 cm x 15 cm inkjet fotopapirer i din papirbakke.

Dette BP71GP20 papir er ideelt at bruge, når du udskriver fotos. Det hjælper dig med at få mest muligt ud af din Brother inkjet printer, så dine dokumenter altid leveres hurtigt, effektivt og med 100 % nøjagtighed.

Da dette BP71GP20 papir er et originalt Brother produkt, kan du være sikker på, at det er blevet omhyggeligt designet og ekspertudviklet til at give dig de bedst mulige resultater. Hvorfor løbe en risiko ved at bruge billigere produkter, der ikke er mærkevarer, og som kan føre til et ringere slutprodukt, når du kan regne med, at vi leverer den højest mulige kvalitet, gang på gang?

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen