Original Brother DK22205 DK-labels i endeløs bane – sort på hvid, 62 mm bred

Original Brother DK22205 DK-labels, sort på hvid i endeløs bane – 62 mm

213,75 kr. inkl. moms

171,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

62 mm bred, 30,48 m lang

Original Brother labelrulle i høj kvalitet

Sikrer tydelige, slidstærke labels

Produktdetaljer

DK22205 and Roll

Funktioner

  • 62 mm bred, 30,48 m lang
  • Original Brother labelrulle i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige, slidstærke labels

Beskrivelse

Uanset om du laver labels til konvolutter, foldere eller hylder, kan du nyde godt af fleksibiliteten i at vælge længden på kundens label. DK22205 labels i endeløs bane kommer i en komplet løsning med lim med høj klæbeevne, så den er nyttig til mange formål både i hjemmet og på kontoret.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

DK22205 er perfekt til labels til foldere, konvolutter og selv hylder - du kan nyde godt af fleksibiliteten til at designe labelen, som du vil. En løbende papirlabelrulle lader dig lave labels i den størrelse, du skal bruge ved at skære labelen til den rigtige længde. Den er designet af eksperter, så den kan bruges til alle dine labels.

Du kan organisere hjemmet eller kontoret bedre med den originale, sort på hvid DK22205 på grund af det alsidige design. DK22205 kommer i en komplet løsning med lim med høj klæbeevne. Brother har udført strenge kvalitetstests for at sikre, at holdbarheden og pålideligheden er så høj som mulig.

Ved at vælge den originale Brother DK22205 labelrulle sikrer du, at din labelprinter bliver ved med at yde sit bedste og give dig tydelige, læsbare og slidstærke labels.

Tilbage til toppen