Original Brother-tromle - DR200

Den originale Brother-tromle - DR200 - 1 stk. Giver op til 8.000 A4 sider. En tromle er en holder til tonere. Tonere købes seperat.

2.360,00 kr. inkl. moms

1.888,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Leverer op til 8.000 udskrevne A4-sider

Original Brother-tromle i høj kvalitet

Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Produktdetaljer

DR200_main

Funktioner

  • Leverer op til 8.000 udskrevne A4-sider
  • Original Brother-tromle i høj kvalitet
  • Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Beskrivelse

Denne originale tromle er designet af eksperter, så den passer til din Brother-printer. DR200 sikrer, at din printer kan fortsætte med at levere resultater i højeste kvalitet, så dine vigtige dokumenter gengives med al den klarhed, de fortjener.

Passer til

Vis mere
Vis mindre
Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en Brother-printer.

Selvom der findes billigere alternativer er det kun en original DR200 tromle, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother-forbrugsstoffer er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil en DR200 i dag - designet til at sikre, at din Brother-printer bliver ved med at fungere optimalt, og til at give dig mere værdi over tid.

Passer til HL720 / HL730 /HL760 / FAX8000 / FAX8250P /MFC9050 /MFC9060 / MFC9500

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen