Tilføjet til kurv

Original Brother-tromle - DR2005

Den originale Brother-tromle - DR2005- 1 stk. Giver op til 12.000 A4-sider. En tromle er en holder til tonere. Tonere købes seperat.

1.012,50 kr. inkl. moms

810,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Leverer op til 12.000 udskrevne A4-sider

Original Brother-tromle i høj kvalitet

Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Produktdetaljer

DR2005_main

Funktioner

  • Leverer op til 12.000 udskrevne A4-sider
  • Original Brother-tromle i høj kvalitet
  • Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Beskrivelse

Denne originale tromle er designet af eksperter, så den passer til din Brother-printer. DR2005 sikrer, at din printer kan fortsætte med at levere resultater i højeste kvalitet, så dine vigtige dokumenter gengives med al den klarhed, de fortjener.

Mere om dette produkt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en DR2005 tromle.

Selvom der findes billigere alternativer er det kun en original DR2005, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother-forbrugsstoffer er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil en DR2005 i dag - designet til at sikre, at din Brother-printer bliver ved med at fungere optimalt, og til at give dig mere værdi over tid.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.

Tilbage til toppen