Tilføjet til kurven

Original Brother DR2005 tromle

Den originale Brother DR2005 tromle – 1 stk. Giver op til 12.000 A4 sider.

1.012,50 kr. Inkl. moms 810,00 kr. Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler

Denne originale tromle er designet af eksperter så den passer til din Brother printer. DR2005 tromlen sikrer, at din printer kan fortsætte med at levere resultater i højeste kvalitet, så dine vigtige dokumenter gengives med al den klarhed, de fortjener.

Funktioner

  • Leverer op til 12.000 udskrevne A4 sider
  • Original Brother-tromle i høj kvalitet
  • Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Overvsigt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en DR2005 tromle.

Selvom der findes billigere alternativer er det kun en original DR2005 tromle, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother forbrugsstoffer er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil en DR2005 tromle i dag - designet til at sikre, at din Brother-printer bliver ved med at fungere optimalt, og til at give dig mere værdi over tid.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.