Tilføjet til kurv

Original Brother-pakke med tromler - DR230CL

Den originale Brother-pakke med 4 tromler - DR230CL - en til hver farve: sort, cyan, magenta og gul. Leverer op til 15.000 A4-sider. En tromle er en holder til tonere. Tonere købes seperat.

1.255,00 kr. Inkl. moms 1.004,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne originale Brother-pakke med 4 tromler, DR230CL, sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og sikrer udskrifter i den højest mulige kvalitet. DR230CL er enkel at sætte i, pålidelig og holder længe, så den sikrer, at du ikke bliver stoppet af printerproblemer.

Funktioner

  • Leverer op til 15.000 A4-sider
  • Original Brother-tromle i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Du kan trygt vælge Brother DR230CL for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe forbrugsstoffer, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at billige tromler i en Brother-printer ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale pakke med tromler, DR230CL, sikrer, at din printer fungerer præcis, som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater hver gang.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.