Tilføjet til kurv

Original Brother TN329Y toner – gul

Brother TN329Y gul toner. Giver op til 6.000 A4-sider.

2.321,25 kr. inkl. moms 1.857,00 kr. ekskl. moms

På lager

Med den originale Brother TN329Y gule toner kan du få glæde af hurtige udskrivningshastigheder, øget produktivitet og gennemslagskraftig grafik, hver gang du udskriver. TN329Y toneren er designet efter Brothers gode specifikationer og kan producere op til 6.000 levende og iøjnefaldende sider.

Funktioner

  • Giver op til 6.000 A4-sider* (*ISO/IEC19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes også i andre farver

Gør dine sider levende med denne TN329Y toner i gul, der er designet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer og give dig resultater af højeste kvalitet, gang på gang.

Selvom brugen af billigere tonere, der ikke er mærkevarer, eller genopfyldningstonere muligvis gør, at du kan spare penge på kort sigt, er de ikke lige så kompatible med din printer. Det er muligt, at brugen af disse ofte ringere produkter kan forårsage udskrivningsproblemer og endda beskadige din printer – så hvorfor løbe risikoen?

Ved at vælge TN329Y sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere helt optimalt, og også at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket giver dig ekstra sindsro hele vejen rundt.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.