Tilføjet til kurv

Original Brother HSe-211 krympeflextape – sort på hvid, 5,8 mm bred

Brother HSe-211 sort på hvid krympeflextape – 5,8 mm.

248,75 kr. Inkl. moms 199,00 kr. Ekskl. moms
Denne originale Brother 5,8 mm HSe-211 krympeflextape er designet specifikt til permanent opmærkning og identifikation af kabler og ledninger. Med et krympeforhold på 2:1 anbefales denne HSe-211 sort på hvid tape til brug sammen med kabler mellem 1,7 mm og 3,2 mm i diameter. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har HS- eller HSe-logoet på tapedækslet.

Funktioner

  • 5,8 mm bred, 1,5 m lang
  • Krymper når den opvarmes for at gøre det nemt at identificere kabler
  • Original Brother-tape i høj kvalitet
  • Sikrer synlige resultater

Oversigt

Denne 5,8 mm sort på hvid HSe-211 tape er designet specifikt til opmærkning og identifikation af kabler, fibre og ledninger med en udvendig diameter på 1,7-3,2 mm.

Når det udskrevne krympeflexrør placeres udenpå et kabel og opvarmes med en varmepistol, krymper røret ned og strammer til omkring kablet. Der kræves intet klæbemiddel, hvilket sikrer at krympeflexen ikke løsner sig fra kablet, selv ikke i varme miljøer.

Denne originale Brother HSe-211 tape er kompatibel med en række af vores P-touch-labelprintere, og den er en vigtig del af enhver elektrikers værktøjssæt. Den giver dig tydelig opmærkning, der hjælper dig med at opfylde sikkerhedskravene og udføre dit arbejde mere effektivt.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til