Tilføjet til kurv

Original Brother TX345 tape – hvid på sort, 18 mm bred

Brother TX345 hvid tekst på sort tape – 18 mm bred

458,75 kr. Inkl. moms 367,00 kr. Ekskl. moms

Denne alsidige TX345 tape er udviklet til at modstå ekstreme temperaturer og miljøer, og du kan være sikker på at få labels, der holder.

Disse laminerede hvid på sort labels kan bruges overalt, uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller på andre arbejdssteder.

Tapen passer til P-touch labelprintere, der har TX-logoet på tapedækslet.

Funktioner

  • 18 mm bred, 15 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige labels

Oversigt

Denne originale Brother TX345 tape giver dig med garanti labels, der holder. Disse alsidige TX345 labels, der består af flere lag, der holder i alle temperaturer og miljøer, forbliver lige så skarpe og læsbare som på den dag, hvor de blev sat på.

TX345 tapen, der både er UV-bestandig og vandfast, kan modstå kemikalier, slid, sollys og nedsænkning i vand.  Denne selvklæbende laminerede tape TX345 egner sig både til indendørs og udendørs brug, og den er blevet testet grundigt for at sikre, at den kan bruges overalt.

TX345 er perfekt til at hjælpe med at identificere hyldekanter, dokumentmapper, opbevaringskasser og kabler, uanset om det er på kontoret, på arbejdspladsen eller hjemme og vil give dig de resultater og den alsidighed, du skal bruge for at udføre næsten enhver labelopgave.

TX345 tapen passer til alle P-touch labelprintere, der har TX-logoet på tapedækslet.

Brother TX345 tape passer til labelprinterne PTPCA / PT8000 / PT7000.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!