TZeFX261 – sort på hvid, 36 mm bred

Brother TZeFX261 sort tekst på hvid tape – 36 mm.

370,00 kr. inkl. moms

296,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

36 mm bred, 8 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Sikrer tydelige og holdbare labels

Produktdetaljer

TZeFX261_main

Funktioner

  • 36 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige og holdbare labels

Beskrivelse

Det specielle klæbemiddel på Brother TZeFX261 sort på hvid-tapen er ideelt til fremstilling af identifikationslabels til kabler, ledninger, PVC-slanger eller andre ting, der er cylinderformet, og klæbemidlet sikrer, at dine vigtige labels bliver siddende i længere tid.

Tapen passer til P-touch labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Denne 36 mm TZeFX261 tape er primært designet til at blive brugt til identifikation af kabler og fibre, og den er blevet testet grundigt af Brother for at sikre, at du hurtigt og effektivt kan udskrive ID-labels.

Brother TZeFX261 sort på hvid-tapen er udviklet med et specielt klæbemiddel, der gør at labelene nemt kan påsættes kabler, PVC-slanger eller andre ting, der er cylinderformet, og den er også velegnet til brug på andre meget buede overflader såsom rør og kanaler. Din label kan enten vikles gentagne gange rundt om kablet eller fastgøres til sig selv som et flag.

Vores laminerede labels passer til en lang række af vores P-touch labelprintere. De er udviklet til at holde, og de kan modstå ekstreme temperaturer, sollys, vand, kemikalier og slid.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen