Tilføjet til kurv

Original Brother TZe-MPRG31 label – sort på rødternet, 12 mm bred

Brother TZe-MPRG31 sort på rødternet label – 12 mm bred - Tapen er 4 m lang - Passer til P-touch labelprintere med TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet

107,50 kr. Inkl. moms 86,00 kr. Ekskl. moms
Den handy Brother TZe-MPRG31 sort på rødternet label kan bruges til at give næsten hvad som helt et personligt touch. Tilføj lidt sjov og kreativitet til dine labels eller en stilet, personlig besked til dine kontorartikler, kort, gaver eller håndarbejdsprojekter.

Funktioner

  • 12 mm bred, 4 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige labels

Oversigt

Med en original Brother TZe-MPRG31 tape får du labels, der holder.

Sæt dit personlige præg på næsten hvad som helst med den handy Brother TZe-MPRG31 sort på rødternet-tape. Tilføj lidt sjov og kreativitet til dine labels eller en stilet, personlig besked til dine kontorartikler, kort, gaver eller håndarbejdsprojekter.

De selvklæbende, laminerede labels er blevet udviklet til at modstå ekstreme temperaturer og er modstandsdygtige overfor kemikalier, slid, sollys og iblødlægning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

TZe-tapen installeres hurtigt og nemt, og labels fås i flere bredder, farver og materialer – det sikrer, at din P-touch-printer kan levere alle de labels, du behøver.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til