Brother TZe-MQP35 hvid på pink-tape – 12 mm bred

Original Brother TZe-MQP35 tape – hvid på pink, 12 mm bred

156,25 kr. inkl. moms

125,00 kr. ekskl. moms

12 mm bred, 5 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Giver dig holdbare, letlæselige labels

Produktdetaljer

TZeMQP35_main

Funktioner

  • 12 mm bred, 5 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige labels

Beskrivelse

Denne originale Brother TZe-MQP35 12 mm tape er designet til at modstå ekstreme temperaturer, sollys, vand, kemikalier og slid, og er ideel til generel brug rundt omkring i hjemmet og på kontoret. Derudover sikrer dens matte laminerede overflade, at dine labels altid er nemme at læse. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Denne 12 mm hvid på pink TZe-MQP35 tape er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Den er lamineret for at sikre, at dine labels bliver ved med at være brugbare i længere tid, og den er perfekt til at identificere indholdet af dokumentmapper, hylder, arkivskabe og opbevaringskasser, hvilket gør den ideel til generelle opmærkningsopgaver rundt omkring på kontoret, på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Den laminerede overflade på TZe-MQP35 har en mat finish, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for, at genskin slører teksten.

P-touch laminerede labels fra Brother er udviklet til at holde, selv under ekstreme forhold, og de er modstandsdygtige overfor sollys, kemikalier, slid og nedsænkning i vand.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen