Tilføjet til kurv
Terry Koike Message Brother Earth

En besked fra Brothers koncerndirektør

Global trend mod bæredygtig udvikling

I september 2015 blev 2030 programmet for bæredygtig udvikling vedtaget på FN-topmødet. Programmet fastsætter mål for bæredygtig udvikling fra 2016 til 2030 (som definerer den ideelle situation i verden) for at sætte verden på det rigtige spor mod bæredygtig udvikling. Udviklingsmålene kræver handling for at takle miljøproblemer, som fx global opvarming, forurening og tab af biodiversitet.

 

Lover aktivt og fortsat arbejde

Brother Group Global charter blev grundlagt i 1999 og lagde fundamentet for alle Brother Group aktiviteter på det globale marked. Brother Group lover, at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling ved at tage hensyn til miljøet i alle aspekter af driften. I 2010 grundlagde Brother Group "Brother Earth" og har øget sine anstrengelser for at bevare biodiversitet baseret på en fælles tanke om "at arbejde for et bedre miljø."


Resultater af Brothers Environmental Action Plan 2015 (2011-2015)

Under Brother Group Environmental Action Plan 2015 (2011-2015) identificerede vi vigtige problemer og satte ambisiøse mål. Vi arbejdede aktivt med at indhente miljøakkrediteringer i respektive lande, lavede miljøinformation om nye produkter og arbejdede kontinuerligt med at opgradere vores rammer for at imødekomme nye love og forskrifter. Vi bidrog til at beskytte økosystemerne i skove og i havet på mere end 100 steder verden over. Når det kommer til at reducere CO2-udslippet, så har produktionsanlæggene uden for Japan opnået delmålet for finansåret 2020 (1. april, 2020 - 31. marts, 2021), og har startet aktivt på at arbejde med definitionsområderne 1, 2 og 3. Dermed har fremgangen været god i samarbejde med interessentgrupper.

 

Sikre en lang og vellykket fremtid

I Marts 2016, formulerede Brother Group Mid-Term Business Strategy "CS B2018"  baseret på Brother Group Global Charter som en vejviser for at opnå den kortsigtede og langsigtede vision, Global Vision 21. Vi vil øge vores indsats for at opnå Brother Group Environmental Action Plan 2018 (2016-2018) (retningslinjer for miljøaktiviteter CS B2018) for yderligere at bevise over for vores kunder, at Brother er er brand, de kan stole på og en virksomhed, som medarbejderne er stolte over at være en del af og som et selskab, der går en lys fremtid i møde.

Brother Industries, Ltd.
Representative Director & President
Toshikazu Koike

skolebørn i regnskoven

Social og etisk politik

Brother er stolt  af sine retfærdige og respekterede arbejdsvilkår, der er bygget på et solidt fundament af tillid og integritet. Vores etiske retningslinjer og interne Brother Group Global Charter guide viser vej, når det gælder relationer med interessenter, hvilket sikrer ensartethed i vores beslutninger, handlinger og opførsel og hjælper os samtidig med at opnå vores "At your side" filosofi i alt, hvad vi gør.

Læs om vores Sociale og Etiske politik

miljø båd flod regnskov skyer

Miljøpolitik

Brother arbejder kontinuerligt på at reducere miljøbelastningen samt at øge bæredygtigheden i vores virksomhed. Vi tænker på miljøet i alle stadier af vores produkters livscyklus, lige fra design, udvikling og produktion til brug hos kunden, affaldshåndtering og genanvendelse.

Læs vores miljøpolitik