Nainen istuu toimistossa läppärin takana

Fire printløsninger, der kan øge kontorets produktivitet

I travle arbejdsperioder ville vi alle ønske, at der var genveje til at øge produktiviteten og reducere presset.

For at hjælpe med at frigøre tid for virksomheder og medarbejdere har Brother lanceret fire stærke, løsninger til at forbedre printresultater og reducere håndteringstiden: 


    

1.    Anmod om hjælp

Genvejen til håndtering af problemer med enheden 

Når der opstår en fejl på en printer, er mange bange for at trykke på den forkerte knap.

"Anmod om hjælp"-tjenestener et interaktivt værktøj for virksomheder, som har brug for hjælp med deres printere. Her er der nem adgang til eksperthjælp, så man får bedre kontrol og ro i sindet. Med et enkelt tryk på et ikon oprettes en fuld diagnostisk rapport, som automatisk sendes via e-mail til din IT-administrator eller printerleverandør.

Den intuitive løsning er sikker, kræver ingen ekstra hardware og giver bedre kontrol med og indsigt i din printerflåde.

 

2.    Bestil forbrugsstoffer 

Fyld lagrene af forbrugsstoffer op uden stress

Hvis printerne skal kunne arbejde optimalt, skal de have de rigtige tonere. Når man har travlt, er det nemt at glemme bestillingen af forbrugsstoffer. Med Brothers "Bestil forbrugsstoffer"-tjeneste kan du bestille nye tonere med et enkelt tryk på en knap direkte på printeren.

Det er en ideel service for virksomheder, som ikke ønsker en fuld MPS-løsning (Managed Print Services), men vil undgå at bruge tid og kræfter på at indkøbe forbrugsstoffer.

MFC-L6800DW

3.    Fjernbetjeningspanel

Hjælpen er lige ved hånden

For at gøre det nemmere at håndtere printerproblemer er det nu muligt for din IT-administrator eller printerleverandør at foretage fejlfinding på enheden via fjernadgang.

"Fjernbetjeningspanel"-tjenesten fungerer i realtid og giver din IT-leverandør mulighed for at få sikker adgang til din printer for hurtigt at kunne diagnosticere og løse eventuelle problemer.

Omgående ændring af indstillingerne reducerer printerens nedetid og kan minimere behovet for servicebesøg.

4.    Barcode Print+

Muliggør print af stregkoder ifølge branchestandard

Med funktionen "Barcode Print+" er det ikke nødvendigt at købe en dyr, separat enhed til stregkodeprint. Nu kan du printe klare stregkoder i industristandard med udvalgte printere fra Brother.

Barcode Print+ integreres nemt med dine eksisterende softwaresystemer og er fuldt kompatibel med SAP og mange andre forretningssystemer. Det gør det muligt at printe dine egne stregkoder, som er skræddersyede til dine specifikke forretningsbehov.

Alle disse professionelle tjenester og løsninger afspejler Brothers motto ”At your side” og er skabt for at opfylde behov hos vores kunder og servicepartnere, så deres printprocesser kan optimeres.

Få mere at vide om disse og andre professionelle løsninger her.


Mere fra Printing

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen