Tilføjet til kurv

Original Brother LC3237C blækpatron – Cyan

Original Brother LC3237C blækpatron i cyan. Printer op til 1.500 sider.

276,25 kr. inkl. moms 221,00 kr. ekskl. moms

På lager

LC3239XLC_main

Original Brother LC3239XLC XL-blækpatron – Cyan

Original Brother LC3239XLC XL-blækpatron i cyan. Printer op til 5.000 sider.

723,75 kr. 579,00 kr. (ekskl. moms)

Leder du efter en blækpatron, der præsterer ubesværet hver gang du printer? Brothers originale LC3237C blækpatron i cyan garanterer elegant og pålideligt kvalitetsprint, lige fra din første til din sidste udskrevne side. Brothers perfekt balancerede blækpatron sikrer at din printer er velfungerende og giver samtidig valuta for pengene.

Funktioner:

  • Printer op til 1.500 sider (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother-blækpatron i høj kvalitet
  • Forhindrer spild og sparer dig papir, tid og penge
  • Passer perfekt til din Brother-printer
  • Smart design, som synliggør mængden af blæk, der er tilbage i blækpatronen

Oversigt

Findes også i følgende farver:

Denne Brother LC3237C blækpatron i cyan er designet til at samarbejde med et bredt udvalg af Brother-printere, for at sikre dig resultater af højeste kvalitet.

Ved at anvende billigere og ikke-originale blækpatroner kan du måske spare penge på den korte bane, men der er stor sandsynlighed for at disse skaber både mange og store problemer, når du skal printe, og endda kan beskadige din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original Brother-blækpatron sikrer du, at din printers ydeevne fortsat er på sit højeste, men også at enhver medfulgt garanti stadig er gældende, og at du derfor ikke behøver at bekymre dig.

Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!