Original Brother LC3235XLY blækpatron - Gul

Original Brother LC3235XLY XL-blækpatron. Yder op til 5.000 sider.

403,75 kr. inkl. moms

323,00 kr. ekskl. moms

Gul

Yder op til 5.000 sider ifølge ISO/IEC24711

Original Brother blækpatron af høj kvalitet

Produktdetaljer

LC3235XLY_main

'Simple Cartridge' teknologi - gennemsigtig patron, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage

Forhindrer spild, så du sparer papir, tid og penge

Funktioner

  • Gul
  • Yder op til 5.000 sider ifølge ISO/IEC24711
  • Original Brother blækpatron af høj kvalitet
  • 'Simple Cartridge' teknologi - gennemsigtig patron, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage
  • Forhindrer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

LC3235XLY er en XL-blækpatron, der yder op til 5.000 sider. Det er en originalt gennemtestet Brother-produkt, så du kan stole på, at du får høj printkvalitet og værdi  for pengene.

Mere om dette produkt

Andre blækpatroner

Når det er tid at udskifte din blækpatron, kan du stole på at Brothers LC3235XLY blækpatron vil sikre, at din printer arbejder upåklageligt og leverer skarpe og tydelige udskrifter af høj kvalitet.

Selvom det kan være fristende at købe billige uoriginale forbrugsstoffer, så bør du huske på, at de ikke er af samme kvalitet som Brothers origiinale forbrugsstoffer. De leverer dårligere printkvalitet og kan ligefrem gøre skade på din printer. Vær opmærksom på, at hvis du anvender uoriginale forbrugsstoffer i din printer, bortfalder garantien..

Denne originale LC3235XLY gule blækpatron sikrersikrer, at din printer leverer den høje printkvalitet du ønsker, hver gang, og den giver derfor værdi for pengene i det lange løb.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen